2777
2789
عنوان

روزمرگی🍃🍃🍂🍂🦖🦖🦖🦖

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 136 پست
@بهار2124 اااااا درست شده سایت🤪🤪🫂🫂💃💃

اره خداروشکر😍😍🤩🤩♥️♥️😘🌷❤️❤️🫂🫂😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

وای خدا چه قشنگهههه😍😍😍😍😍همیشه به خوشی باشید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💝💝💝😘😘😘🩷❤️❤ ...

قربوووونت برم من😍😍😍🥰🥰🥰🥰

وااااای چقدر قشنگ و رنگی رنگی، چه حال خوبی داره🥰🥰

فقط اون عکس اول🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قربوووونت برم من😍😍😍🥰🥰🥰🥰وااااای چقدر قشنگ و رنگی رنگی، چه حال خوبی داره🥰🥰فقط اون عکس اول🥰🥰

عشق منی تووو♥️♥️😘😘ترنج من اینجا از همه چی واست عکس میگیرم ببینی انگار ایرانی🥰🥰🥰

فداتشمممممم😘😘😘♥️♥️♥️💋💋💖💖💖

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

عشق منی تووو♥️♥️😘😘ترنج من اینجا از همه چی واست عکس میگیرم ببینی انگار ایرانی🥰🥰🥰فداتشمممممم😘😘� ...

تو عشقی، فدای محبتت بشم من🥰😍🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این خوشمزه یادم رفت بذارم😁🤭

😍🥰😍🥰😋😋😋 به به

تو عشقی، فدای محبتت بشم من🥰😍🥰😍

عزیزدلمیییی نفسممم🤩🤩😘😘♥️♥️💋💋💖💖💖

وایی آش رشته😋😋نوشجونتون

قربونت بشم من😍😍🥰😘🤩 ممنونم‌ مهربونم

چطوری؟‌

قربونت گلم هستیم شما خوب باشید

😍🥰😍عزیزدلی