2777
2789
عنوان

روزمرگی🍃🍃🍂🍂🦖🦖🦖🦖

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 136 پست
کارشنایی و کارشناسی ارشدتون چی بود الان دمای اونجا چنده سرد نیس🤧اگه برگردین عقب بازم انتخابتون آلما ...

کارشناسی بهداشت حرفه ای

ارشد HSE

الان ۱ 

هفته پیش سرد بود این هفته خوبه.

بله قطعا آلمان و انتخاب میکردم 😍

بنظرم همه اینا که گفتید اهمیت داره، ولی بازهم بستگی‌ ب نوع مهاجرت و هدف داره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم خیلی خیلی ممنونمممم ازتوننببخشید اگر اذیتتون کردممانشالله همیشه سلامت و موفق و خوشحال باشید😍❤ ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم🥰😍😘🤩 موفق‌ترین باشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کارشناسی بهداشت حرفه ایارشد HSEالان ۱ هفته پیش سرد بود این هفته خوبه.بله قطعا آلمان و انتخاب میکردم ...

این رشته بازار کار و 

ایناش چجوره.؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سلام دخترم خوبی ننه؟؟؟ ترنج جانم چقدربوی آش رشته رودوست داشتم به به ....منم امروزم کلا داخل بیمارستان بودم والان اومدم 🙋💓💓💓💓💓خیلی نازی ترنج قشنگم نازنینم همیشه بخندی که نازنینم دلتنگت بودم بدفرم🥰🥰🥰🥰🥰

این رشته بازار کار و ایناش چجوره.؟

اگر‌ منظورت اینجاست، بازار کار خوبی داره

سلام دخترم خوبی ننه؟؟؟ ترنج جانم چقدربوی آش رشته رودوست داشتم به به ....منم امروزم کلا داخل بیمارستا ...

سلام ب روی ماهت خوبی فداتشم؟ 😍 بلا ب دور باشه قشنگم‌ برای چی‌ بیمارستان؟🤕🤕🫤🫤

فدای‌محبتت🥰 مرسی مهربون

مشاور مدرسه ماهم چیزی ننوشته مطمئنی چیو تایید کنیم اخه فعلا که نمرات و ... نیومد

برو ثبت نام کنکور بعد ثبت نام کنکور میاره گزیه میاره برات تایید سوایق سوابقت رو تایید کن امروز اخرین مهلته

برو ثبت نام کنکور بعد ثبت نام کنکور میاره گزیه میاره برات تایید سوایق سوابقت رو تایید کن امروز اخرین ...

شما بیرون انجام دادی ؟

من قرار بود فردا برم‌ کافی نت ای خدا الان خودم چجور انجام بدم 😭💔

مرسی عشقم تاپیکتو ذخیره کردم ❤️🌺😍

قربونت 😍😍🥰

@بهار2124  

اااااا درست شده سایت🤪🤪🫂🫂💃💃

وای خدا چه قشنگهههه😍😍😍😍😍همیشه به خوشی باشید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💝💝💝😘😘😘🩷❤️❤️❤️❤️❤️

منم امروز بیرون بودم اینم از عکسا😍😍😍

کلی عکسای قشنگ گرفتم 😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز