2777
2789
عنوان

روزمرگی🍃🍃🍂🍂🦖🦖🦖🦖

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 136 پست
عزیزمم😍پایدار باشین🩵

ممنونم🥰😘🤩😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه حیف، حق داشتی پس‌، بیام کمک دوتایی با خدا صحبت کنیم 😁😁

لطف میکنید😅❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف میکنید😅❤️

😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@سوپرایزخدا  

😍😍

قربونت🥰😍😘🤩بله‌ مغازه های ایرانی، ترک، عرب هستند‌که همه‌ برندهای ایرانی و دارن بله بله همون‌ مغاز ...

چقدر عالی😍😍

خوبه پسسس

من هیچوقت تو فکر مهاجرت نبودم اما همیشه فوبیا اینو دارم که اونجا مواد غذایی پیدا نکنم،یعنی جایی نرفته ترسشو دارم

کلا همیشه از خارج رفتن میترسم

یعنی واقعا استرسی میشمااا😂😂دست خودمم نیستت

شما خودتونم ذبح شرعی میخورید؟

وای سوالام خیلی بیخوده،کنجکاویه بیخوده، دوست نداشتید جواب ندید🥲🥲❤️❤️❤️

چقدر عالی😍😍خوبه پسسسمن هیچوقت تو فکر مهاجرت نبودم اما همیشه فوبیا اینو دارم که اونجا مواد غذایی پی ...

استرس که خوب طبیعیه همه‌ همینن، ولی خب کم کم دست آدم میاد و یادمیگیره چیو از کجا بخره و چیکارکنه😍

بله ولی خب واسمون تفاوتی هم نداره، یعنی اینجور نیست که ب خاطر این موضوع جای دیگه غذا نخوریم و....

استرس که خوب طبیعیه همه‌ همینن، ولی خب کم کم دست آدم میاد و یادمیگیره چیو از کجا بخره و چیکارکنه😍بل ...

اهااا😍ببخشید کنجکاوی کردم🙏🥲

شما خودتون مذهبی و مقید نبودین؟

بعد مسجد و اینا هم هست؟یعنی کلا زندگی برای افراد مذهبی و نقید اونجا سخته یا امکانات اوکیه؟

حالا منم انگار فردا میخوام بلیط بگیرم راه بیوفتم😂

اهااا😍ببخشید کنجکاوی کردم🙏🥲شما خودتون مذهبی و مقید نبودین؟بعد مسجد و اینا هم هست؟یعنی کلا زندگی ب ...

خواهش میکنم مشکلی نیست🥰

تو شهرهای بزرگ ایرانی ها هم مسجد دارن... اما تو شهر ما فقط مسجد ترک ها و عرب ها هست. نه برای چه باید سخت باشه؟ هرکسی هرجور دوست داره و اعتقاد داره زندگی میکنه، کسی هم کاری نداره

خواهش میکنم مشکلی نیست🥰تو شهرهای بزرگ ایرانی ها هم مسجد دارن... اما تو شهر ما فقط مسجد ترک ها و عرب ...

اهان درسته

بعد پیش میاد مثلا مراسمات مذهبی مثل محرم و اعیاد هم داشته باشن؟

این دسگه اخریه

آلماننه اصلاً😍من دانشجو دکتری‌ محیط زیستم پاره وقت کار میکنم تو همین زمینه کارم،‌کارشناس محیط زیست ...

کارشنایی و کارشناسی ارشدتون چی بود 

الان دمای اونجا چنده سرد نیس🤧

اگه برگردین عقب بازم انتخابتون آلمانه

و مهم ترین فاکتور برای مهاجرت چیه پول سن مدرک 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

آشت چقدر خوب شده رنگ و لعابش لطفاااا بگو دستورتو ؟؟؟ چقدر سبزیش همه چیش اندازه اس

سبزی آش (اسفناج، تره، شوید، جعفری، شنیز یا چغندر) از همشون به نسبت برابر، فقط اسفناج بیشتر

نخود و لوبیا چیتی و عدس

پیاز داغ

ادویه

نعنا

سیر

رشته آش

کشک

نخود و لوبیاچیتی و از شب قبل خیس میکنم و چندین بار آبش و عوض میکنم، بعد میزارم بپزه، به نیمه پخت که رسید عدس و اضافه میکنم و ۲ تا سیب زمینی(که اختیاریه)، بعد از پخت کامل حبوبات سبزی ها رو میریزم و اجازه میدم بپزه و نصف پیاز داغ نعنا رو اضافه میکنم ب آش.... تو مرحله آخرم که رشته رو اضافه میکنم و اجازه میدم نیم ساعت بگذره و پخت کامل بشه

اهان درستهبعد پیش میاد مثلا مراسمات مذهبی مثل محرم و اعیاد هم داشته باشن؟این دسگه اخریه

بله

بله

عزیزم خیلی خیلی ممنونمممم ازتونن

ببخشید اگر اذیتتون کردمم

انشالله همیشه سلامت و موفق و خوشحال باشید😍❤️❤️❤️🌹🌹🌹🤝🤝🤝🤝🤝

توی تاپیک خودمم صحبت کرده بودید خیلی تز صحبتاتون استفاده کردم و انجام میدم

تشکر بابت مهربونیتون❤️❤️