princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6582 عنوان دلم شوهر قد بلند و جذاب میخواد چکار کنم😁 886 بازدید | 69 پست نگین ظاهر مهم نیس هس اقا جان هس اخلاقم مهمه خونوادشم مهمه میدونم اما خیلی دوس دارم قدبلند و جذاب نیس که نیس خوشبحال اونایی که دارن کاش خدا به منم میداد☹️اما میدونم شانسم زیرصفره ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️ 1403/09/26 | 19:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10172 جمله اخر کار جذب را خراب کرد کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
ridanyzahraf عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9484 قانون جدب بخای میده تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
noor_00 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2993 منم میخوام😂 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6582 جمله اخر کار جذب را خراب کرد خوو هیشکی دو رو برم نیس اخه😭 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6582 قانون جدب بخای میده ای بابا یه مدتی مینوشتم هرچی میخواستم نشد ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6582 کی نمیخواد😂 😆😆 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
mmmps عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 3952 دقیقا. از جمله هات و صحبت کردنتمشخصه هنوز خودسازی انجام ندادی و هیجوقت اینجوری جذبش نمیکنی. نمیتونم زیاد توضیح بدم برو راجبش بخون حتما پیرینسس🎀🤍
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6582 بقیه دلشون شوهر عتیقه میخواد😂 من بیشتر میخوام ولی دیدم خیلیا ظاهر براشون مهم نیس ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10172 خوو هیشکی دو رو برم نیس اخه😭 بلاخره میاد کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6582 دقیقا. از جمله هات و صحبت کردنتمشخصه هنوز خودسازی انجام ندادی و هیجوقت اینجوری جذبش نمیکنی. نمیتونم ... ینی انرژی منفی میدم؟خب چکار کنم دقیقا خسته شدم هیشکی نیس ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️