2789
عنوان

دیسک گردن

240 بازدید | 11 پست

سلام کسی هست از دیسک گردن با ورزش های بالاتنه انجام داده خوب شده،من میکشه تو دستام و بازوهام خیلی اسیرشدم با بچه ک درس کارکنم کار خونه انجام بدم واویلا میشه دیگه باید دراز بکشم استراحت ،فیزیوتراپی هم ۱جلسه رفتم خیلی بدنم گرفت حالا یکی بوده ک از دیسک گردن و کمر با انجام ورزش خوب شده میخواستم بدونم شما کسی تجربه داشته خدا کمک کنه و هیچکی دچار نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم دیسک گردن میتونه گز گز و بی حسی در دست ها یا درد بین دو کتف و درد گردن باشه

بین دو کتف من گاهی خواب میره بعضیا میگن از معدست بعضیا میگن از گردن

وقت نکردم برم دکتر فعلا

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

من پیش متخصص کایروپراکتیک معاینه شدم و با لیزر تراپی دردهای دیسک گردنم درمان کردم و برام تاثیر داشت . توی اصفهان و پیش دکتر مسعود اعتدالی برام درمان انجام شد . 

شما هم پیش متخصص طب فیزیکی یا کایروپراکتیک یه ویزیت بشو بهتون در کنار درمان یاد میدن که چه حرکاتی داشته باشید و چکار نکنید 

من پیش متخصص کایروپراکتیک معاینه شدم و با لیزر تراپی دردهای دیسک گردنم درمان کردم و برام تاثیر داشت ...

سلام من دیر نظر شما دیدم من از جراح مغز و اعصاب پرسیدم ک این مشکل درمان هم میشه گفت تا آخر عمر همراته و باید رعایت کنی ۱۰جلسه فیزیوتراپی هم رفتم ولی هنوز خوب نشدم از خدا میخوام راه چاره ای براشدپیدا کنم ورزش هم میکنم ورزش دست و گردن،لیزر درمانی چطوره الان میتونید کامل کارهاتون انجام بدید یا باید مواظب باشی گردنت خم نکنی

سلام من دیر نظر شما دیدم من از جراح مغز و اعصاب پرسیدم ک این مشکل درمان هم میشه گفت تا آخر عمر همرات ...

سلام عزیزم . ان شا الله بهبود پیدا کنی . درست میگن من مراقبت کامل دارم فشار بیارم دردها برمیگرده و من خیلی ملاحظه میکنم چون توان ندارم باز دچار باشم . هر کار میکنید برای درمانتون حتما حتما پیش دکتر معتبر برید تا ان شا الله نتیجه درست بگیرید 

پدرم جراحی دیسک گردن رو پیش دکتر بابک سیف‌زاده انجام دادن. با اینکه سنشون بالاست، خیلی سریع ریکاوری ...

تو خود دکتر سیف زاده ای انگار..😁

خودتو از کانادا و پدر و مادر همه پبشش عمل کردن خوب شدن😀

خداوندا مرا سبب شکستن هیچ دلی قرار مده😔