2789
عنوان

خیلی دلم شکست 💔😭

125 بازدید | 12 پست

من بچه اخر و ناخواسته ی خانواده ام مادرم خبر نداشته که به من حامله بود بعد اینکه فهمیده خواسته سقط کنه ولی نذاشتن الانم درمورد اینکه مردا یعه کاری میکنن که نتونن بچه دار بشن حرف میزدن خواهرم ام برگش گفت کاش بابا هم میرفته بعد از من  مادرم به هیچ بچه ی دیگه ای حامله نبوده مادرمم که حرف  به حرف میاد میگه کاش تورو به دنیا نمی اوردم 

منم به خدا یچه ی بدی نیستم رو حرفشون حرف نمیزنم هرکاری بگن بی چون و چرا میکنم ولی همش میگن کاش بدنیا نمی اومدی من هرچی بگن بازم لبخند میزنم و میخندم به خنده هام ان گیر میدن میگن کم بخند کم حرف بزن دیگه خسته شدم 💔💔😭💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥹 منم همین بودم همیشه از زیادی بودن حرف میزدن و این حسو تااینجاکشوندم باخودم

مث من نکن

حستو با اارامش ب مامانت بگو میفهمی که دوستت داره🥲 نذار درونت این خلأ رو داشته باشه ک وجودت زیادیه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
عزیزم🥹 منم همین بودم همیشه از زیادی بودن حرف میزدن و این حسو تااینجاکشوندم باخودممث من نکنحستو با ا ...

نه همیشه میگن نه مابه همچین چیزی فکرام نکردیم ولی دروغ میگن 

هم زیاد بخند هم کیف دنیا رو بکن اصلا مهم نیست خواهر بی عقلت نمیخواست تو بدنیا بیایی یا مادرتون  مهم خدای تو هست که خواسته تو به این دنیا بیایی حتما بدون وجود تو اون خانواده کامل نبوده و روزی خانوادت به تو نیاز پیدا میکنن صد در صد و حکمت خدا رو درک میکنن تو از طرف شخص بزرگتر و مهمتر به این دنیا دعوت شدی دیگه بقیه برات مهم نباشن

بفرما جلو ته صف مال خودمه
نه همیشه میگن نه مابه همچین چیزی فکرام نکردیم ولی دروغ میگن

همین که رد میکنن حرفو، ینی براشون مهمی . مهمه ک روحیه ات ب هم نریزه بخاطر حرفشون

ببین چقد وجودت با ارزشه که با خواست خدا اومدی تو این دنیا🥹 حتی وقتی بنده اش توفکربچه نبوده

دختر منم ناخواسته اومد .وقتی مامانا بچشونو میبینن عشق تو وجودشون میجوشه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
همین که رد میکنن حرفو، ینی براشون مهمی . مهمه ک روحیه ات ب هم نریزه بخاطر حرفشونببین چقد وجودت با ار ...

نه خانواده من اونجور نیستن نفرتشونو نسبت به من از چشماشون میخونم 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز