2777
2789
عنوان

آیا همچین مردی ......

2111 بازدید | 118 پست

سلام خانما من یه دوستی دارم که شوهرش همه جوره از هر لحاظ که فکرشو کنید تامینش میکنه حالا دوست من میگه که شوهرم تعصبی نیست و چون شوهرش مشکلی نداره با پسرای فامیل چت کنه یا گفت صحفه ی چت شو با پسر خالش  خونده بود که گفته بود واسم یه دختر پیدا کن لباش مثل خودت باشه و کوچیک البته پسر خالش مثل برادر  بزرگتر میمونه باهاش و منظوری نداره طبق گفته ی دوستم ولی شوهرش هیچ واکنشی نشون نداده 

حالا انگ بی غیرتی زده به شوهرش من خیلی راهنماییش کردم گفت دلیل بر بی غیرتیش نیست و بالاخره هر کسی با توجه به شرایط خانوادگی که داشته رشد میکنه و تربیت میشه 

بهش گفتم واست تاپیک میزنم نظرات و واست میفرستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش دروغ چرا یخورده زیادی اوپن ماینده شوهرش... زنا دوسدارن گاهی مردا از خودشون یه جنمی نشون بدن این به زن حس امنیت میده ک من کسی رو دارم ک مراقبمه نه ک هرکاری بکنم براش مهم نباشه 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دوستت توقع داشته شوهرش دعواش کنه یعنی میدونه کارش اشتباهه !!!! بعد خودش رو مقصر نمیدونه و از شوهرش طلبکاره؟؟؟😲😲😲

این دیگه نوبره😐😐😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

ن بیین...حتی اگه طرف ۱۰۰ درصد اطمینان داشته باشه، بازم از یه کارهایی خوشش نمیاد.

قضیه اون حس تملک و  حساسیته...

نمیتونم لفظ بی غیرت رو ب کار ببرم...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))