2777
2789
عنوان

الان پسرم یکاری کرد ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 36 پست
همه همینن . نمیدونم اسی از چی ترسیده

من ندیده بودم تا حالا این مدلی پسرمو 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

به کارتون هایی که نگاه میکنه توجه کنید احتمال میدم تحت تاثیر یک شخصیت کارتونی قرار گرفته و اونو تصور ...

ن باباها غرق خواب شخصیت کارتونی می رو تصور کنه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین اولش ک صداشو شنیدم پشتمو کردم بهش گفتم تو خواب داره حرف میزنه بعد یک دقیقه برگشتم دیدم بیداره پ ...

دفعه بعد فقط وایسا نگاه کن ببین چطور میشه اگر تهش افتاد غش کرد خوابید خواب میدیده اگر چیز دیگه شد نگرفت بخوابه سریع بعدش تو هم سعی کن بگیر بخوابی بزار خودشون خانوادگی حلش کنن 😂😂

دفعه بعد فقط وایسا نگاه کن ببین چطور میشه اگر تهش افتاد غش کرد خوابید خواب میدیده اگر چیز دیگه شد نگ ...

🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40