خواب بود گفت الان چکار کنم؟ انگار با یکی حرف میزد دیدم بیدار شد رفت واستاد پایین تخت سر پا موند بهش گفتم اینجا چکار میکنی چرا واستادی فک کردم جیش کرده گفت نمیدونم چرا ولی خودم شنیدم با یکی حرف زد انگار یکی بهش گفت برو واستا اونجا
فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌
پایین تخت بود بیدار بود گفتم چرا واستادی گفت نمیدونم چرا
ولی قبلش شنیدم گفت الان چکار کنم؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
حرفم میزد؟ این بیدار بوداپایین تخت بود بیدار بود گفتم چرا واستادی گفت نمیدونم چرا ولی قبلش شنیدم گفت ...
خواهر داداش من یبار نصف شب بلند شد رفت تو پارکینگ سوار دوچرخه اش شد در کوچه را وا کرد تا وسطا کوچه رفت من رفتم صداش کردم اومد تو شاید ۱۲ سالش بود اون موقع 😂
دفعه بعد اینجوری شد نرو ببین چیکار میکنه چطور میشه شاید واقعا خواب میبینه
همین اولش ک صداشو شنیدم پشتمو کردم بهش گفتم تو خواب داره حرف میزنه بعد یک دقیقه برگشتم دیدم بیداره پایین تخت
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا طبیعیه منم بچه هام تو خواب حرف میزنن شوهرمم روز شلوغی داشته باشه تو خواب حرف میزنه
خدا کنه خواب بوده باشه دلم براش سوخت
1
5
10
15
20
25
30
35
40