2777
2789
عنوان

گله مندی از همه مردم ایران

428 بازدید | 27 پست

دوستان سلام عیدتون مباااارک 

دوستان من دیشب و امروز خیلی دلم گرفت 

دقت کردید ما واسه همه امامها کلی جشن و شادمانی داریم اما واسه پیامبر عزیزمون نه؟

از دیشب نه یه مکان واسه پخش شربت دیدم نه یدونه شیرینی 

نه چراغونی ونه هیچیییییی

انگار نه انگار 

تولد امام زمان و حضرت ابولفضل و امام حسینو و همه همه پرشورو حاله اما پیامبر ....  

تولدشونم مثه خودشون مظلومن 

شما نگاه کنید 22 بهمن یماه قبلش کلی های و هوی 

هفته دفاع مقدس کلی تلویزیون مطلب نشون نیده 

اما همین تلویزیون امروز اونقدرا پرشور بود؟؟؟؟

دوتا شعر زیبا ی جدید دروصفشون سروده شده؟؟

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
به نظره من ما کلا به عزا بیشتر علاقه داریم تا جشن.

اون که هزار البته 

با حرفتون موافقم اما خوب تو شهر من حداقل هیچ خبری نبود ناراحتم شدم 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم کمتر به پیامبر اکرم توجه میشه . گیر دادن به اماما 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

مشغول قتل‌عام روزها هستم

اندوه که از حد بگذرد

دیگر مهم نیست بودن یا نبودن

دوست داشتن یا نداشتن

غـرق می‌شوی در سکوت ،

جای گله از کسی هم نیست

اشتباه از همان روز تولدم بود!

صادق_هدایت

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

توی شهر ما هم خبری نیست  

من خودم به فکرم رسید که اگه یه روزی پولدار شدم و دستم به دهنم رسید، حتما چنین روزی نذری بدم و جشن بگیرم. چه روزی بهتر از این. روز تاسوعا و عاشورا نذری زیاده ولی امروز نه

اون که هزار البته  با حرفتون موافقم اما خوب تو شهر من حداقل هیچ خبری نبود ناراحتم شدم

شما سنی مذهب هستی درسته؟

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

معمولا هیچوقت تو ولادت ها خبری نیس

تک و توک جشن و مولودی هم هست هم برای پیامبر هم امام ها

من ندیدم کمتر باشه برا پیامبر

تلویزیونم که همیشه ی خدا نوحه پخش میکنه 

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

تو شهر ما روزای عید خانومای سنی مذهب لباسای خوشگل میپوشن میرن مسجد. خیلی حال خوبی داره. از چادر سیاه خیلی بهتره. خصوصا نماز عید فطر یا ولادت پیامبر 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
چجوری به این نتیجه رسیدین؟

چون سنی ها بیشتر به پیامبر علاقه دارن و اهمیت میدن.

واسه شیعه ها پیامبر جایگاه خاصی داره مثل سنی ها.ولی نمیدونم چرا اینجوری برداشت کردم از حرفاشون.به هر حال فرقی نداره شیعه سنی مسلمانن و کتابشون یکیه

چون سنی ها بیشتر به پیامبر علاقه دارن و اهمیت میدن. واسه شیعه ها پیامبر جایگاه خاصی داره مثل سنی ها ...

بله فرقی ندارن

ولی من خودمم شیعه ام. خیلی ناراحت شدم راستش. هم این روز توی شهر ما همه بی تفاوتن هم روز ولادت امام حسن (ع) که دیگه واقعا غریبه. 

البته کلا تولدای ائمه رو کمتر اهمیت می دیم تا شهادت