2777
2789
عنوان

گله مندی از همه مردم ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 27 پست
معمولا هیچوقت تو ولادت ها خبری نیس تک و توک جشن و مولودی هم هست هم برای پیامبر هم امام ها من ندیدم ...

اره گفتم که تو شهادت بیشتر اهمیت میدن درصورتی که اشتباهه.میگن اسلام دین خون و شمشیره بس که اینا همش تو فکره عزان.به نظرم باید تو اعیاد جشنهای بزرگ بگیرن تا مردم تو جامعه شاد باشن مثل نیمه شعبان😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره موافقم با حرفتون ...کلا تلویزیون به عزاداری ها بیشتر اهمیت میده تا ولادتها و اعیاد  ..متاسفانه .....ولی عیدتون مبااارک 🌹🌹🌹😊😊😊

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
چون سنی ها بیشتر به پیامبر علاقه دارن و اهمیت میدن. واسه شیعه ها پیامبر جایگاه خاصی داره مثل سنی ها ...

چه ربطی داره عزیزم ؟ یعنی شیعه ها باید امامارو بیشتر از پیامبرشون دوست داشته باشن؟ و سنی ها پیامبر رو؟ مگه غیر از اینه که اسلام رو به نام محمد میشناسیم 

به نظر من ماها اصل رو ول کردم چسبیدیم به فرع 

پیامبر از هر امامی مهم ترن اگر جشنی گرفته نمیشه علتش سیاسیه

سلام مجدد به همه عزیزانی که جواب دادن

دوستان من سنی نیستم و شیعه هستم 

اتفاقا من خودم داشتم فکر میکردم سنی ها پیامبرمونو بیشتر از خودمون دوس دارن

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
چه ربطی داره عزیزم ؟ یعنی شیعه ها باید امامارو بیشتر از پیامبرشون دوست داشته باشن؟ و سنی ها پیامبر ر ...

نه حرف من این نبود عزیزم گفتم که واسه شیعه ها هم پیامبر جایگاه خاصی داره ولی سنی ها اعتقاد به پیامبر و خلفا دارن و به ائمه احترام میزارن.

عزيزم چه جشني جه شربتي؟؟؟همش عزا عزا عزا 

واقعا باید چه کسی کاری کنه؟جز خودمون 

چرا نذری هامونو نذر پیامبر نمیکنیم؟

چرا تو خونه هامون شور و شعف راه نمیندازیم 

چرا زنگ نمیزنیم به شوهرمون بگیم مثلا فردا عیده تولد پیامبره کیک بگیر 

چرا نمیریم خونه پدرشوهر یا پدرخودمون تبریک بگیم و با جعبه شیرینی بریم 

چرا بجای دوروز روضه امام حسین نذر نمیکنیم مولودی پیامبر بگیریم؟

من نمیگم روضه گرفتن بده حتی شنیدم خیلیم ثواب داره اما همه حرف اینه ولادت پیامبرمون برامون مهم تر باشه خیلی قشنگتره به عنوان یه مسلمون

من امسال وفتی این غربیت رو دیدم 

تصمیم گرفتم سال بعد تو خونم مراسم ختم صلولت بذارم