2777
2789
عنوان

اونایی ک اولین سال ک پشت کنکورن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 29 پست
نمیشه باید حتما ایجاد سوابق کنی اون نمره ها از امتحان نهایی نبوده و همش هیچ ارزشی واسه کنکور نداره

۲۰ درصده خب نداشته باشه

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
نمیشه باید حتما ایجاد سوابق کنی اون نمره ها از امتحان نهایی نبوده و همش هیچ ارزشی واسه کنکور نداره

یعنی همشو باید بزنی؟

نمیشه چندتاشو بزنی بقیشو نمی‌خوام ترازشو

بدبخت شدیم واویلا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین قصد و داشتم ولی میگن یا باید همشو ترمیم بزنی یا هیچکدوم آخه من چجوری همشوووو ترمیم کنم رد م ...

باز کاچی بهتر از هیچی ولی خب اگه بقیرو ترمیم نزنی نمره صفرش ترازتو خیلی میاره پایین بنظرم اونارم بده باز تراز ۱۵ با تراز صفر خیلییی فرقشه

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

میتونی ترمیم نکنی ،ولی 20 درصد کنکورت قطعااا پریده

جهنم 

آخه چجوری واسه ۲ سال ترمیم بزنم 

۲ تا کنکور بدم 

۱ کنکور فرهنگیان

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
من کنکوری نیستمببین اگه رتبه و رشته ی تاپ میخوای باید هر دوتا رو ترمیم کنی در غیر این صورت دوازدهم ک ...

یعنی ریدن عملا

یعنی سال دیگه عملا باید هر سه تا پایه رو خرداد داد در این صورت آره؟ 

اگر امسال ۱۲ رو بدیم سال دیگه حدودا چقدر تراز کمتر میشه؟ 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

یعنی همشو باید بزنی؟نمیشه چندتاشو بزنی بقیشو نمی‌خوام ترازشوبدبخت شدیم واویلا

گویا ن نمیشه 

منم بخاطر همون دارم سکته میکنم دیگه 

وگرنه عمومی ۱۱ رو میزدم

جهنم آخه چجوری واسه ۲ سال ترمیم بزنم ۲ تا کنکور بدم ۱ کنکور فرهنگیان

حتما ایجاد سابقه کن

معدلت حتی ده هم بشه باز بهتر از تراز صفره

تراز صفر خ میکشوندت پایین

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

باربی خو مگه من تصویب کردم :)منم مث توام

فدات عشقم 

دست خودم نیست ناراحتم 

ببخشید

گویا ن نمیشه منم بخاطر همون دارم سکته میکنم دیگه وگرنه عمومی ۱۱ رو میزدم

ما میتوانیم 

هعییی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یعنی ریدن عملایعنی سال دیگه عملا باید هر سه تا پایه رو خرداد داد در این صورت آره؟ اگر امسال ۱۲ رو بد ...

ببین تا پنج شش سال که واقعا ضرره ولی درکل حذف کنکور خوبه انصاف نبود یه آزمون سه چهار ساعتی تمام سرنوشت آدم رو تعیین کنه

سال دیگه طبق قانون فعلی باید هر سه پایه رو ترمیم کرد ولی میخوان قانون رو تغییر بدن که دهم تاثیر قطعی نداشته باشه تاثیر مثبت باشه 

تراز ها کم نمیشه حتی تراز بعضی از دروس دوازدهم دوسال قبل نسبت به سال قبل بالا تر بود ولی شاید تراز دوازدهم در کل به اندازی ۲۰۰ سیصد تا بیاد پایین خیلی تغییر فاحش نداره متنها بدیش اینه که تاثیرش امسال ۴۰ هس سال دیگه میشه ۳۰ درصد

ببین تا پنج شش سال که واقعا ضرره ولی درکل حذف کنکور خوبه انصاف نبود یه آزمون سه چهار ساعتی تمام سرنو ...

مرسی گل ممنون ک وقت گذاشتی🌹