2777
2789
عنوان

چرا بعضیا حرف دهنشونو نمیفهمنن همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست
حوصله ندارم ولی چرا باید اینطور بد برخورد کنن دل بشکنن خدا ازشون نگذره

اهمیت نده . حیف دلت که با جمله های کاربرایی که معلوم نیست کجا بزرگ شدن و چقدر غم توی دلشون مچاله شده و فکر میکنن عاملش دبگرانن بشکنه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر کوچیک زندگی کردی کل شهر سطح حقوقشون اینقدرها چدن کم میدن برم خود فروشی شماها ک پولدارین هیچ وقت ...

تو اصلا منظور طرف مقابلتو نمیفهمی الکی یه چیز رو به یه چیز دیگه ربطی میدی

همون شهر کوچیکم اگه زیر بار حقوق کم نرن کارفرما مجبور میشه زیاد کنه حتی حقوقی که داری میگیری غیر قانونیه طبق قانون اداره کار بابت هشت ساعت کار باید حقوق مصوب رو بگیری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزم خودت گفتی فروشنده بدبخت!

اینجوری وقتی میگی اجازه میدی مردم حرف بزنن بهت

من که اینجور تاپیکا اصلا نمیگم حقوقم چقدره

یکی میگه عهه چقدر کمه یکی میگه خوشبحالت زیاده

دیگه شرایط منو نمیدونن که

💕🧚‍♀️                                               

ببخشید خانوم محترم ک نمیتونم تن فروشی کنم حقوق شهر ما همینه ان شاالله ک توام گرفتار شی مجبور بشی اون ...

من و هزاران نفر هم تورو نمیبخشیم که اینجور به کسب و کارها خدمات مفت میدین و باعث میشید صدها جوون یا بیکار بمونن یا پدرشون دربیاد واسه چندرغاز پول..‌.اون وقت صاحبین مشاغل با دمشون گردو بشکونن و کیف کنن از نیرو مفتی

اگر امثال شما عزت نفس داشته باشین و بشینید سرجاتون یه مدت تنگ دستی رو تحمل کنید جامعه و قانون حقوق های ناجوانمردانه جمع میشه و لطف بزرگی در حق صدها جوون میکنید

من و هزاران نفر هم تورو نمیبخشیم که اینجور به کسب و کارها خدمات مفت میدین و باعث میشید صدها جوون یا ...

ب حق علی فقط تقاص دل شکسنتو بدی ک بفهمی حرف دهنتو 

بخشیدن تو برام مهم نیست چون مث تو خود فروشی نمیکنم تا پول خوب گیرم بیاد 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
ب حق علی فقط تقاص دل شکسنتو بدی ک بفهمی حرف دهنتو بخشیدن تو برام مهم نیست چون مث تو خود فروشی نمیکنم ...

یعنی هرکس به خودش ارزش قائله و میشینه سختی میکشه ندادی میکشه اما خدمات مفت نمیده تن فروشی میکنه؟

نکنه تن فروشی تو شهر شما زیادی بابه ؟

یعنی هرکس به خودش ارزش قائله و میشینه سختی میکشه ندادی میکشه اما خدمات مفت نمیده تن فروشی میکنه؟نکنه ...

ن تو شهر شما زیاده قیمت دسته ک بابت کار زحمت کشی ک قیمتش همینه میگی قیمت می‌شکنید نمیزاری دیگران کار کنن 

دست تو کاره پولش خوبه اینطور کارا ب دردت نمیخوره حرف مفت زیاد میگی

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
به نظر من قصد بدی نداشته از حرفش منظورش اینه که بخاطر چهار تومن پول اگه کسی قبول نکنه اینهمه ساعت سر ...

آفرین دقیقا

اینا خودشون تو یه حماقتی غرق هستن 

بعد به ادامه دادن اون حماقت هم پافشاری میکنن

بخدا من دختر میشناسم پدر نداره ، مادرپیرشو میگردونه ، مستاجرن ...۵ سال بیکار نشست خونه گشنه تشنه بی امکانات ...اما تن به چنین شغل هایی که اینجور مفتی کار میکشن نداد

آخه حیف نیست وقت و انرژی و زندگیتو صرف آومای سود جو کنی؟ اونا حسابی سود کنن بعد به تو قطره چکونی پول بدن؟

واقعا نسل این جوونا از کدوم سیاره اومده؟ 

وضعیت حقوق قانون کار که افتضاح هست

امثال این افراد بدتر گند زدن تو حقوقا

بخدا مغازه سر کوچمون صبح تا ظهر صندوقدار میخواست با حقوق ۸ تومن کسی پیدا نکرد

آخر آگهی کرد ۱۱ تومن ماهی بلاخره یه نفر پیدا شد

این صاحبین مشاغلو باید نشوند سر جاشون 

این خانم علاوه براینکه به خودش نمیاد انگ خودفروشی به بقیه میزنه و توهین میکنه و پافشاری برحماقت خودش میکنه

ن تو شهر شما زیاده قیمت دسته ک بابت کار زحمت کشی ک قیمتش همینه میگی قیمت می‌شکنید نمیزاری دیگران کار ...

اتفاقا این طرز صحبتتو که میبینم میبینم واقعا این شرایط لایقته 

خلایق هرچه لایق 

چشماتو ببند به خریتت ادامه بده 

حالتم خوب باشه که داری کارمیکنی

آفرین دقیقااینا خودشون تو یه حماقتی غرق هستن بعد به ادامه دادن اون حماقت هم پافشاری میکننبخدا من دخت ...

من با شما موافقم هر چی سرمون میاد بخاطر خودمونه مثال وقتی نون گرون میشه اگه همه با هم نخرن شما شک‌نکن اینا میلن قیمت نون رو میارن پایین که نمونه رو دستشون کارم همینه صاحبکار به قول سما میگه نیروی مفته دیگه ماهی چهار تومن که پولی نیست فروشنده قراره کار کنه منم دستمو میزارم تو جیبم نگاه میکنم هر وقتم باب میلم نبود میندازمش بیرون ولی اگه همون صاحبکار حقوق بالا بده بهدا قسم قدر کارگرو بیشترم میدونه

چه ربطی به تن فروشی داره هی میگی تن فروشی تن فروشی!!!

منظور اون کاربر این بود بابت زحمتی که میکشی ۴ تومن خیلی کمه صاحبکار باید حقوقتو زیاد کنه.داره ازت حمالی میگیره با چندرغال حقوقی که میده

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
احمق به خودت بیا کم شخصبت کثیفتو جار بزن

احمق خودتی بی‌شعور ک درست تربیت نشدی اصلا ب تو ربطی نداره مقدار حقوق کسی ک همه جا نظر میدی سرت تو باسن مردمه من جواب اون کاربر دادم ب تو ربطی نداشته ک ریپلای کنی 

روزگار پولداری شمام میچرخه اون موقع هست ک مجبوری با حقوق کم کار کنی یان 

دیگه هیچ وقت جوابتو نمیدم چون از ادمایی ک ادعاشون میشه فکر میکنن دنیا مال اوناست حالم بهم میخوره