moonlight1234 مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1187 عنوان چرا بعضیا حرف دهنشونو نمیفهمنن همراه عکس | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست ی کاربری تاپیک زده ک مقدار حقوقو ساعت کاریتون چقدره بعد منم گفتم ایشون اومده همچین حرفی میزنه من نمیتونم تگش کنم اگر میتونید انجام بدید و اینکه نمیخواستم داخل تاپیک دیگران بحث کنم متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 1403/09/25 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlight1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1187 چه ربطی به تن فروشی داره هی میگی تن فروشی تن فروشی!!!منظور اون کاربر این بود بابت زحمتی که میکشی ۴ ت ... اولا از تو نظر نخواستم خودتو نخود هر اش نکن دوما اون خودش زبون داره سوما اون میگع تو نمیزاری حقوق بالا بره امثال من،نمیفهمه شرایط جامعه بده حقوق شهر کوچیک شهر بزرگ یکی نیست متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه
the_spring_girl عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5580 اولا از تو نظر نخواستم خودتو نخود هر اش نکن دوما اون خودش زبون داره سوما اون میگع تو نمیزاری حقوق با ... برو خدا شفات بده.خودتم نمی فهمی چی میگی بی ادب قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
456gholiii عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2130 احمق خودتی بیشعور ک درست تربیت نشدی اصلا ب تو ربطی نداره مقدار حقوق کسی ک همه جا نظر میدی سرت تو با ... منم خوشم نمیاد با آدم بی فهم و شعوری مثل شما هم کلام بشم
پران۱ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 414 ببخشید خانوم محترم ک نمیتونم تن فروشی کنم حقوق شهر ما همینه ان شاالله ک توام گرفتار شی مجبور بشی اون ... عزیزم برادرتون پیدا شدن؟؟