2777
2789

بچه ش داره یه ماهش میشه هنوز نرفتم زنگ زدم مامانم میگم باهام بیا فردا بریم خونشون اخه ما خانوادگی خیلی ساله همو میشناسیم میگه نه من بیام باید کادو بدم اونا واسه من چیکار کردن و از این حرفا الانم دوستم خونه ی مامانشه من تنها برم زشت نیس؟؟چی ببرم کادو؟؟شیرینی و ۵۰۰ کادو کم نیس؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوبه میخوای بجای شیرینی یه لباس نوزادی بگیر در همون حد قیمت ۵۰۰ تومنم یه سکه پارسیان بگیر

اخه نمیدونم سلیقه ش چطوریه واسه لباس میگم دست خالی نرم خونش شیرینی دستم باشه ...سکه پارسیان خیلی کم نمیشه؟؟اخه طلا گرونه کارت هدیه خوبه؟

اخه طلا گرون شده ۵۰۰ تومن ۱۰۰ سوتم نمیشه 🥺کم نیس؟؟

همه میدونن طلا گرونه خوب 

تازه من باشم پول شیرینی رو می‌گذارم رو کادو 

شیرینی نمیخرم  میگم شنیدم گاهی برای مادر شیرده ممکنه شیرینی خوب نباشه اینه که نخریدم 

اخه نمیدونم سلیقه ش چطوریه واسه لباس میگم دست خالی نرم خونش شیرینی دستم باشه ...سکه پارسیان خیلی کم ...

شیرینی که بنظرم اصلا نیازی نیست معمولا نمیبرن همونو بذار رو کادوت ۵۰۰ تومن سکه پارسیان۱۰۰ سوت میشه کارت هدیه هم خوبه.بعدم لباس نوزاد انقدر گوگولیو نازن که بری ببینی دلت ضعف میره و یکیشو انتخاب میکنی مثلا میگی اینو قبلا دیدم خیلی خوشم اومد خریدم یاهم میخوای نبر لباس هم یه کارتهدیه ببر یا یه شاخه گل نهایتا البته ببین اگه گل گرون بود بودهمونم نبر😂چون یه پاکت شیرینی کوچیک بگیری میشه۲۰۰ تومن خوب همونو بذاری رو پولت بهتر دیده میشه

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱