2777
2789
عنوان

استادان ژله تشریف میارید

309 بازدید | 10 پست

سلام لطفا بگین برای ژله چقد آب بریزم هم آب داغ هم سرد چقد و چجوری بریزم چون میخوام از قالب برگردونم..قالب هم پلاستیکی دارم و هم فلزی..کدوم استفاده کنم..روش های در آوردن از دوتا نوع قالب هم بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای یک بسته اول ک لیوان آب جوش می‌ریزی و ظرفو می‌ذاری روی بخار کتری یا همون حرارت غیر مستقیم 

هم می‌زنیم تا ذرات کامل حل شه 

بعد از اون یه لیوان آب جوش سرد شده افه می‌کنی و هم می‌زنی 

قالب تو چرب می‌کنی  موادو تو قالب می‌ریزی

تجربه دیروز خودم .یک لیوان نصف بیشتر آب جوش ریختم .ژله توی دمای محیط ذراتش اب میشه .مخصوصا اگر میخای چن رنگ درست کنی جدا جدا حل کن تا بخاد ی کم بگیره ژله بعدی خودش حل میشه .من عجله داشتم گذاشتم فریزر ولی چون یخ زده بود ژله بعدیم هم داغ بود باهم قاطی شد.ولی اگ زودتر درست کرده بودم خنک شده بود توی دمای هوا این اتفاق نمی‌افتاد .موقع در آوردن 5ثانیه بزار توی آب داغ .قبلش هم دیوارها رو با چاقو یا دست ی کم جدا کن.ی کم تکون بده قالب رو فشار بده به سمت بیرون در میاد قالب من قلب ریز ریز داشت راحت در اومد .قشنگ بافت منسجم داره عین ژله آماده .به خاطر آب داغ هست .از آب سرد استفاده نکن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد