2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مامان من يه جور درست میکنه خییییلی خوب میشه

بادمجونارو بشور و تهش رو جدا کن.بعد شکمش رو ببر.طوری که نصف نشه فقط يه چاک بهش بده. بعد بزار با دو لیوان آب بپزه. وقتی پخت تو آبکش بریز تا کاملا آبش بره.

بعد به مقدار مساوی نمک و فلفل سیاه و ترخون و نعنا و مرزه خشک قاطی کن.سیر هم پوست بکن.

بعد داخل شکم بادمجونا حدود يه قاشق مربا خوری از مواد و چندتا دونه سیر بزار.و درشو ببند.همینطور همه بادمجونارو پر کن.

بچین تو يه ظرف مناسب.لابه لاش فلفل سبز تند و سیر بنداز.سرکه و نمک رو قاطی کن.بریز روش.دوهفته بعد امادس

ممنونم ولی اگر با اب بپزم کپک نمیزنه

من خودم چون هردفعه کم میپزم تا حالا مشکلی پیش نيومده.هردفعه دوکیلو بادمجون.تازه به تازه درست میکنم 

قبلا با سرکه میپختم ولی خیییییلی ترش ميشد.بخاطر همون با آب میپزم.حالا اگه شما با زیاد ترش شدنش مشکل نداری،ميتوني با همون سرکه بپزی