2777
2789
عنوان

سوتی هایی که روشوهرتون انجام دادید

1601 بازدید | 46 پست

من ی بارشوهرم بهم گفت ساعت گوشیمو کوک کن بعد من اشتباهی به جای7

4کوک کردم بیچاره بلندشد دست وصورتشو شست لباس پوشید ورفت

یهوبرگشت گفت خیلی تاریکه 

ساعتشو نگاه کرد دید4ونیمه

خخخخ

کلی خندیدم بهش

😇😇😇😇😇😇

رو شوهر؟🤔😐

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزار داشتی چطور دلت اومده😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یکبار قابلمه که توش آب سرد ریخته بودم از سمت اشپزخونه که مثلا غذاست  و داغه رو بگیر بگیر کنان میخواستم بندازم رو شوهرم و ریختم

شوهرم هنگ کرده بودا.. 

بعدش میگفت قلبم اومد دهنم یاسی. چرا اینطوری کردی اخه

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم
سلام منو هم به نی نی سایت راه میدید؟ مهمون نمی خواید؟ 😕 

خوش اومدی🌹

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

😃😃😃😃😃😃

سلام منو هم به نی نی سایت راه میدید؟ مهمون نمی خواید؟ 😕 

خوش اومدی گیتا خانوم🌹🌹🌹🌹

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

هاااا مث عادت دارم مثلا7میخوام پاشم از ساعت5نیم ساعت نیم ساعت هشدار میزارم ک هی بیدار شم ببینم عههههههه هنوز وقت دارم بخوابم،به خودم رکب میرنم  

بعد یه سری شوهرم گفت 6ونیم بیدارم کن زودار برم سرکار منم از4گذاشتم ساعتا روووووو   

اقا از ساعت4آی این گوشیع دالانگ دولونگ کررردددددددد که شوهرم گفت عزیزم تو هیچ کارییییی نکن فقط استراحت کن😊

کلید اسرار

یه جوری کار کنید که بقبه کار نکردنتونو ترجیح بدن😎💪

من سوتی زیرش انجام دادم روش انجام‌ندادم      

یا خداا😲🤣🤣