2777
2789

بچم خیلی تیز هوشه اما درس خوندن رو دوست نداره اصلا دوست نداره به خودش زحمت بده و کاری که مورد علاقش نیست رو انجام بده ...

وگرنه کاری که خودش بخواد به نحو احسن انجام میده ..

کسی راهکار یا پیشنهادی داشت ممنون میشم کمکم کنه 

خدا خیرتون بده 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی اگه همش بهش بگین بخون بخون از درس خیلی زده میشه یه مدت بچه رو رها کنین و هیچی نگین بزارین یکم تفریح کنه بعد به یه چیزی تشویقش کنین درس بخونه خیلی آروم و بدون  گفتن زیاد   و هول کردن  مثلا بگین اگه این درس رو سر حوصله و خوب مطالعه کنی این چیز رو که دوست برات می‌خریم 

عزیزم سخت نگیر بهش اکثر بچه ها پایه های اول ابتدایی اینطوری هستن

کلاس پنجم...از اول زوری فرستادیمش 

اذیت همکلاسی هاش هم بی تاثیر نبود ..

بچم خیلی آروم و مثبت بود تحمل زور و اذیت رو نداشت

کلاس پنجم...از اول زوری فرستادیمش اذیت همکلاسی هاش هم بی تاثیر نبود ..بچم خیلی آروم و مثبت بود تحمل ...

آره واقعا بچه های مدرسه اینجورین منم که اولین بار رفتم دیدم اینا چقد رفتارشون عجیبه چرا این همه اذیت میکنن و مسخره بازی درمیارن و ..

کلاس پنجم...از اول زوری فرستادیمش اذیت همکلاسی هاش هم بی تاثیر نبود ..بچم خیلی آروم و مثبت بود تحمل ...

پس حتما این مسئله رو پیگیری کنید و به یه مشاور خوب مراجعه کنید

شاید مسئله کوچیکی بنظر بیاد ولی قطعا تاثیر زیادی روی بچتون خواهد داشت حتما حتما پیگیری کنید

آره واقعا بچه های مدرسه اینجورین منم که اولین بار رفتم دیدم اینا چقد رفتارشون عجیبه چرا این همه اذیت ...

خانوادهاشون برای تربیت بچه هاشون کاری نکردن فقط گفتن بزرگ بشن

پس حتما این مسئله رو پیگیری کنید و به یه مشاور خوب مراجعه کنیدشاید مسئله کوچیکی بنظر بیاد ولی قطعا ت ...

مشاوره هم رفتم گفتن دل به دل بچه بدین سربه سرش نزارین اگه نرفت هم چند روزی بزارین خونه باشه اما اینا چند روز اثر داره