سلام دوستای گلم من مهرماه زایمان کردم شوهرم خیلی رو دخترم حساس شد طوری که الان مریض شده احساس میکنم افسرده شده تپش قلب اظطراب و همش بی حاله تو خودشه چند بار دکتر رفتیم فایده نداشت خیلی نگرانم
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اره دکترم بهش گفت خانومت الان باید این حالی باشه نه شما
😂😂😂😂😁😁
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
تو ریلکس باش.خیلی ریلکس...اگه تو یذره هول کنی ایشون ده برابر بدتر میشه. اینا همش تجربه ستا😆 خیلی هم امار نده از مریضی بچتون. خداروشکر مردا اکثر مواقع خونه نیستن و درجریان خیلی چیزا نمیباشن😋 من ک اخرش یبار ی دعوای نفصل کردم باشوهرم ک من خودم الان داغونم تو هم داری بیشتر ب من استرس میدی...از اون ب بعد یکم بهتر شد