2777
2789
عنوان

همسرم

224 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم من مهرماه زایمان کردم شوهرم خیلی رو دخترم حساس شد طوری که الان مریض شده احساس میکنم افسرده شده تپش قلب اظطراب و همش بی حاله تو خودشه چند بار دکتر رفتیم فایده نداشت خیلی نگرانم 

شما زاییدی شوهرت افسردگی گرفته؟1😲😲😲

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای شوهر منم همینطوری بود اوایل. درحدی ک شبا ما میخابیدیم اون دو سه ساعت مینشست بالاسرمون زل میزد ب ما😕 خداروشکر الان بهتر شده. نترس درست میشه

عجب صبـــری خـدا دارد...
اره دکترم بهش گفت خانومت الان باید این حالی باشه نه شما

😂😂😂😂😁😁

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
وای شوهر منم همینطوری بود اوایل. درحدی ک شبا ما میخابیدیم اون دو سه ساعت مینشست بالاسرمون زل میزد ب ...

میترسم خدای نکرده اتفاقی بیفته همش میترسم سکته کنه یهو این طوری میشه تپش قلب شدید و تنگی نفس انگار نفسش بالا نمیاد 

تو ریلکس باش.خیلی ریلکس...اگه تو یذره هول کنی ایشون ده برابر بدتر میشه. اینا همش تجربه ستا😆 خیلی هم امار نده از مریضی بچتون. خداروشکر مردا اکثر مواقع خونه نیستن و درجریان خیلی چیزا نمیباشن😋 من ک اخرش یبار ی دعوای نفصل کردم باشوهرم ک من خودم الان داغونم تو هم داری بیشتر ب من استرس میدی...از اون ب بعد یکم بهتر شد

عجب صبـــری خـدا دارد...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز