2777
2789
عنوان

جاری و خواهر شوهرم انقد حرصم دادن

279 بازدید | 15 پست

الان ۳ روزه از ناراحتی نخوابیدم دست چپم درد می‌کنه یعنی دلم میخواد دیگه باهاشون حرف نزنم ، خونشون هم نرم ولی شوهرم یه آدم بی منطقه الان بگم خونه جاری نمی‌رم میگه پس منم خونه خواهر برادرای تو نمیام با آدمایی که مریضن به زور باید رفت و آمد کنم انقد امروز گریه کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چیشده

مهمونی بودیم خونه پدرشوهرم فامیلای خواهر شوهرم اومده بودن بعد من تو سالن نشسته بودم بعد خواهر شوهرم چپ چپ بهم نگاه میکرد که برو بیرون از سالن اینجا نشین از قصد میخواست منو حرص بده که مثلاً تو مایه ننگی بعد جاریم و دخترش هم پوزخند میزدن بهم 

چیشده

مهمونی بودیم خونه پدرشوهرم فامیلای خواهر شوهرم اومده بودن بعد من تو سالن نشسته بودم بعد خواهر شوهرم چپ چپ بهم نگاه میکرد که برو بیرون از سالن اینجا نشین از قصد میخواست منو حرص بده که مثلاً تو مایه ننگی بعد جاریم و دخترش هم پوزخند میزدن بهم 

عزیزم باید اونجا مستقیم به خواهرشوهرت میگفتی عزیزم مسئله ای پیش اومده‌؟ من نباید اینجا بشینم 

معلومه به یه مرد بگی خواهرت بهم اخم کرده فک میکنن بهونه میگیری باید واضح از خواهرشوهرت جواب میخواستی تا یه چیزی دستت باشه 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

عزیزم باید اونجا مستقیم به خواهرشوهرت میگفتی عزیزم مسئله ای پیش اومده‌؟ من نباید اینجا بشینم معلومه ...

من تو لحظه خیلی نمیتونم واکنش درست نشون بدم بعد میام تو خونه خودخوری میکنم

مخصوصا میخواست منو کوچیکه کنه مریضه

ما یه کانال داریم در مرود سیاست های رفتار با همسر و خانواده همسر توش مطلب گذاشتیم خواستی عضو شو 

این آیدی ادمین ایتا 

@psyadminhoseini

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

من تو لحظه خیلی نمیتونم واکنش درست نشون بدم بعد میام تو خونه خودخوری میکنم

باید تمرین کنه رفتار درست هم مثل خطاطی مثل نقاشی نیاز به تمرین داره تا جا افتاده و درست بشه