الان ۳ روزه از ناراحتی نخوابیدم دست چپم درد میکنه یعنی دلم میخواد دیگه باهاشون حرف نزنم ، خونشون هم نرم ولی شوهرم یه آدم بی منطقه الان بگم خونه جاری نمیرم میگه پس منم خونه خواهر برادرای تو نمیام با آدمایی که مریضن به زور باید رفت و آمد کنم انقد امروز گریه کردم
مهمونی بودیم خونه پدرشوهرم فامیلای خواهر شوهرم اومده بودن بعد من تو سالن نشسته بودم بعد خواهر شوهرم چپ چپ بهم نگاه میکرد که برو بیرون از سالن اینجا نشین از قصد میخواست منو حرص بده که مثلاً تو مایه ننگی بعد جاریم و دخترش هم پوزخند میزدن بهم
مهمونی بودیم خونه پدرشوهرم فامیلای خواهر شوهرم اومده بودن بعد من تو سالن نشسته بودم بعد خواهر شوهرم چپ چپ بهم نگاه میکرد که برو بیرون از سالن اینجا نشین از قصد میخواست منو حرص بده که مثلاً تو مایه ننگی بعد جاریم و دخترش هم پوزخند میزدن بهم
عزیزم باید اونجا مستقیم به خواهرشوهرت میگفتی عزیزم مسئله ای پیش اومده؟ من نباید اینجا بشینم
معلومه به یه مرد بگی خواهرت بهم اخم کرده فک میکنن بهونه میگیری باید واضح از خواهرشوهرت جواب میخواستی تا یه چیزی دستت باشه
رواندرمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالشهای با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا داریم.مارو میتونید تو ایتا وتلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini
ما یه کانال داریم در مرود سیاست های رفتار با همسر و خانواده همسر توش مطلب گذاشتیم خواستی عضو شو
این آیدی ادمین ایتا
@psyadminhoseini
رواندرمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالشهای با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا داریم.مارو میتونید تو ایتا وتلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini
من تو لحظه خیلی نمیتونم واکنش درست نشون بدم بعد میام تو خونه خودخوری میکنم
باید تمرین کنه رفتار درست هم مثل خطاطی مثل نقاشی نیاز به تمرین داره تا جا افتاده و درست بشه