2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 😢😦😭

439 بازدید | 38 پست

بچه‌ها دکتر بهم لتروزول داده از روز سوم پریودی شبی دوتا یکی صبح یکی شب گفت میتونی باهمم بخوری...ببخشید تاثیر کدوم بیشتره..چه زمانی استفاده بشه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتاشو باهم میخورم

تاثیرهم گرفتید؟چنددوره استفاده کردید..

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

من تجربه خودموبهت میگمم از جمله.تاکیدی فقط استفاده کن.من داقون بودددما همه توسایت منومشناختن سالی دوبارپری میشدم کلی دوا....

خلاصه یک دکتر شوخ وباانرژی مثبت بهم گفت

ببین امثال شماها سوخت وسوز داره اما دیرو زود داره

حالانمدونم درست گفتم این ضرب المثلو باورکن همش توذهنم بود ویادم میومد مگفتم.

تارفتم یک دکتردگه گفت داقونی لاغرشو....امابالاخره حامله شدم

خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
من که اصن قرصو قبول ندارم

چرا استفاده کردید تاثیر نداشت؟

عزیزم اصلا نگران باش داروهاتو سروقت بخور زوود خوب میشی منم داشتم

مرسی عزیزم فدات بشم شما استفاده کردید نتیجه گرفتید؟

من تجربه خودموبهت میگمم از جمله.تاکیدی فقط استفاده کن.من داقون بودددما همه توسایت منومشناختن سالی دو ...

عزیزم لاغرشدی بچه دار شدی 

من ۲۷کیلو کم کردم فعلا خبری نیست

من مامان شدم🥲
مرسی عزیزم فدات بشم شما استفاده کردید نتیجه گرفتید؟

بله من پارسال با لتروزول باردار شدم 

جنینم مشکل داشت سقط شد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من تجربه خودموبهت میگمم از جمله.تاکیدی فقط استفاده کن.من داقون بودددما همه توسایت منومشناختن سالی دو ...

خداروشکر مبارکت باشه...

منم تنبلی دارم.و ناامیدم کردن. .ذخیره  تخمک هم 2.57است.5ماهه اقدامم  .انشالله بحق پیامبر ...

آره مطمئن باش خدا کمکت میکنه