2777
2789
عنوان

پِری بد

207 بازدید | 22 پست

خانومامن بایدامروراولین روزپری ام میبودامانامرددیشب اومداونم فق2قطره و وقتایی که میرفتمwc

امروزم ک مثلاروزاولمه خیلی کمه😢

فکرکردم پری نمیشم وباردارم اما..ای باباخدایاشکرت😢

کسی تاحالااینطوربوده ممنون میشم بگین

اره عادیه

اقدام داشتی

واسه بارداری ؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله هرچی زودتر نتیجه بگیری.

دکتر هم رفتی؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
هی خواهرررر  مال منم این لعنتی اومد دوباره😢😢😢 بازم سرمو با گریه بزارم پایین😢

ان شاالله این ماه جواب میگیری ولی من خیلی ناراحت شدم

ازخداهم استغفروالله گلگی کردم😢😢

اره رفتم کیست تخمدان خفیف داشتم

درمان کردی؟

همسرت چی؟؟

ان شاالله این ماه جواب میگیری ولی من خیلی ناراحت شدم ازخداهم استغفروالله گلگی کردم😢😢

انشالله شماهم به زودی مادر بشی 

من که دیگه خسته شدم 

کلی ناشکری کردم و به خودم و زمین و زمان فحش دادم گریه کردم.تا شوهرم به دادم رسید وگرنه دق میکردم امشب😢

من مامان شدم🥲
انشالله شماهم به زودی مادر بشی  من که دیگه خسته شدم  کلی ناشکری کردم و به خودم و زمین و ...

خوب نیس عزیزم ناشکری نکن توروخدا

من خیلی غصه خوردم خیلی😢😢

امتحان خداست صبور باش