2777
2789
عنوان

پِری بد

207 بازدید | 22 پست

خانومامن بایدامروراولین روزپری ام میبودامانامرددیشب اومداونم فق2قطره و وقتایی که میرفتمwc

امروزم ک مثلاروزاولمه خیلی کمه😢

فکرکردم پری نمیشم وباردارم اما..ای باباخدایاشکرت😢

کسی تاحالااینطوربوده ممنون میشم بگین

اره عادیه

اقدام داشتی

واسه بارداری ؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله هرچی زودتر نتیجه بگیری.

دکتر هم رفتی؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
هی خواهرررر  مال منم این لعنتی اومد دوباره😢😢😢 بازم سرمو با گریه بزارم پایین😢

ان شاالله این ماه جواب میگیری ولی من خیلی ناراحت شدم

ازخداهم استغفروالله گلگی کردم😢😢

اره رفتم کیست تخمدان خفیف داشتم

درمان کردی؟

همسرت چی؟؟

ان شاالله این ماه جواب میگیری ولی من خیلی ناراحت شدم ازخداهم استغفروالله گلگی کردم😢😢

انشالله شماهم به زودی مادر بشی 

من که دیگه خسته شدم 

کلی ناشکری کردم و به خودم و زمین و زمان فحش دادم گریه کردم.تا شوهرم به دادم رسید وگرنه دق میکردم امشب😢

من مامان شدم🥲
انشالله شماهم به زودی مادر بشی  من که دیگه خسته شدم  کلی ناشکری کردم و به خودم و زمین و ...

خوب نیس عزیزم ناشکری نکن توروخدا

من خیلی غصه خوردم خیلی😢😢

امتحان خداست صبور باش