2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسطوره .آبناب چوبی اگه روحیه لطیفی داری نخون دردناک وغمنگیزه رمانش .شیطان اینجاست.سنگ قلب مغرور.هکرقلب.

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

اسطوره .آبناب چوبی اگه روحیه لطیفی داری نخون دردناک وغمنگیزه رمانش .شیطان اینجاست.سنگ قلب مغرور.هکرق ...

اسطوره و آبنبات چوبی رو خوندم بقیه رو یه سرچ بزنم ببینم چی ان

سلام 

این رمانو خیلی وقت پیش خوندم اسم شخصیتاشم یادم نیس ممنون میشم اسمشو اگ میدونید بگید

داستان اینجوریه ک دختره با یه پسری چن ساله دوسته ی دوره ای هم برای دانشگاهش باهم همخونه میشن خلاصه پسره تصمیم میگیره بیاد خواستگاریش حالا شب خاستگاری پا پس میکشه ک من قصد ازدواج اینا ندارم بعد ی مدتی دختره خبر نامزدیشو با ی دختر دیگ میشنوه و خلاصه عروسیشم میره حالا بعد ی مدتی باباش یا ناپدریش(دقيق یادم نیس)تصمیم میگیره برا برادرزادش یا ی همچین فامیلی خاستگاری کنه دختره اول قبول نمیکنه و بعدا راضی میشه و آخرش باهاش ازدواج میکنه از قضا پسره هم عاشقش بوده خلاصه چن مدت بعد می‌فهمن پسره اولیه ک دختره عاشقش بود و پسره پا پس کشید از طریق کارش ک تو هلال احمر بوده ایدز گرفته و بخاطر همین اینو ول کرده 

ببخشید یکم طولانی شد😂ولیی اگ میدونید بگید 🌸