2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد جالب اینه مامانامون همه انقد بزرگ دارن ما هیچی خیلی سخته الان همه دنبال هیکل بینقصن هعی

شما بعد ازدواج و یه بچه اوکی میشی

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

سایزت چنده؟ من ۲۰ سالمه ۸۵ ام ولی البته اضافه وزن دارم لاغر کنم کوچیک میشه؟

فقط چربی های اضافی رو بردار

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

بزور ۶۰ خیبی از هم فاصله دارن و گردیش خالیه عملا فلته بستگی داره چقد اضاف داری ولی بری بدنسازی پرتیی ...

من اصلا هیچی نداشتم و ندارم باور کن سایز اصلا ندارم فقط دوتا نوک کوچیک😂😂😂

با همون دوتا جوش بچه هم شیر دادم و میدم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

فقط آقایون حاضر در تاپیک😁

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

هیچ تاثیری نداشت روی من دوتا هم بچه شیر دادم

خب گفت مامانشون اینا بزرگن...گفتم شاید ژنتیک تاثیر بزاره

عزیزم الان مثل قدیم نیست که آقایون همه دنبال خانومای گوشتی و سایز بزرگ باشن. خیلی هاهم اندامی مثل شما پسندشونه ولی اگر خودت اندامتو دوست نداری میتونی عمل کنی که پیشنهاد نمیکنم. سایز کوچیکم زیبایی خودشو داره 🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز