خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
آره..به زایمان طبیعی کمک میکنه ولی اندازه ی یه لیوان سر خالی کافیه...دوستم دوتا لیوان پر خورده بود، زایمان کرد ولی توی بیمارستان گفتن شانس آوردی ممکن بود بچه خفه شه
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
فکر کنم وقتی یه مقدار درد زایمان داشتی باید بخوری ک بچه راش تقریبا باز بشه یعنی لیز بشه و حرکت کنه به سوی دهانه رحم برای ب دنیا اومدن فامیلمون یه شیشه کوچولو دو قاشقشو خورد اونم ماما بیمارستان بش گفته بود.اما ۷تا ۸ساعت بعدش فکر کنم زایید چون اون موقع که میخورد ی کم درد طبیعی خودش داشت.یعنی نمیدونم روغنم تاثیر داشت یا ن .شما هم سر خود انجام نده اول بپرس از یه ماما یا پرستار
بعد ب دنيا اومدن بچه شوهرم رو ديدم ك ونگش مثل گج بود گفت همش نگرانت بودم از روغن نخوردي گفتم نه يادم رفت
گفت فروشنده رو ديدم گفت اصلا از روغنه نخورين شاگردم اشتباهي داده بود
همسايشه فروشنده
فکر کنم وقتی یه مقدار درد زایمان داشتی باید بخوری ک بچه راش تقریبا باز بشه یعنی لیز بشه و حرکت کنه ب ...
نه روغن رو براي تخليه مقعد استفاده ميكنن برا ليز خوردن فكر نكنم باشه