2777
2789
عنوان

روغن کرچک

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 32 پست
همه میگن که خوبه

در ضمن اون روز ك بستري ميشي غذانخور فقط مايعات بخور

ي شربت زعفرانم درس كن همراهت باشه

زيادم نخور كه خون ريزيتو زياد ميكنه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا رحم کرد بهتون

اره خداروشكر

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

اره از داروخانه گرفتم خوراکیشو

الان یه قاشق خوردم

حالا 1ساعت دیگه دوباره میخورم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
اره از داروخانه گرفتم خوراکیشو الان یه قاشق خوردم حالا 1ساعت دیگه دوباره میخورم

كي بستري ميشي؟؟؟ فردا؟؟؟

كي بستري ميشي؟؟؟ فردا؟؟؟

نه بابا 

زایمانم طبیعیه هر موقعه دردام شروع بشن

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
سلام خانومی میشه موقع زایمانت برام دعا کنی یه مشکلی دارم.

چشم حتما عزیزم

تو هم واسم دعا کن که دیگه به کنترل بعدی نرسه و همین امشب دردام شروع بشن

چشم حتما عزیزم تو هم واسم دعا کن که دیگه به کنترل بعدی نرسه و همین امشب دردام شروع بشن

آبجی واسه منم موقع زایمان دعا کن سنم بالاست مجردم 

دعا کن همسر باایمان و خوش اخلاق قسمتم بشه

ان شاالله بحق این شب عزیز بسلامتی فارغ بشین

خداوندا راهي نميبينم ! آينده پنهان است ...اما مهم نيست ! همين كافيست كه تو راه را مي بيني و من تو را ...
آبجی واسه منم موقع زایمان دعا کن سنم بالاست مجردم  دعا کن همسر باایمان و خوش اخلاق قسمتم بشه ...

انشاا... عزیزم یکی همونجور که میخوای سر راهت قرار بگیره

حتما واست دعا میکنم

انشاا... عزیزم یکی همونجور که میخوای سر راهت قرار بگیره حتما واست دعا میکنم

دعاتون برام خیلی ارزش داره 

ان شاالله شماهم براحتی و بسلامتی نی نی تون رو بدنیا بیارین صحیح و سالم و کاکل زری😍😍😍😘😘😘

خداوندا راهي نميبينم ! آينده پنهان است ...اما مهم نيست ! همين كافيست كه تو راه را مي بيني و من تو را ...
انشاا... عزیزم یکی همونجور که میخوای سر راهت قرار بگیره حتما واست دعا میکنم

لطفا منم دعا کنین, شرایطم مثل همین دوستمون هست. 

هرچند بعید میدونم تو اون لحظه زایمان و در اون شرایط یادتون بمونه😅😄

ان شاالله خیلی رااااحت و آسوووون زایمان کنی مثل آب خوردن

نی نیتم سالم بغل بگیری🤗

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

لطفا منم دعا کنین, شرایطم مثل همین دوستمون هست.  هرچند بعید میدونم تو اون لحظه زایمان و در اون ...

مطمئن باش تمام نی نی سایتیا رو حتما دعا میکنم انشاا... هرچی که به صلاحشونو واسشوم رقم بخوره