2777
2789
عنوان

فرم بدنی🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 54 پست
خب میشه تو ام عکس بذاری من تا حالا هر زنی دیدم پاهاش چاق بوده انگار فقط تو دنیا منم که اینجوریم

نه خواهر منم هستم. انقد ناراحتم ک نگو. میخوام برم فیلر تزریق کنم ب پام . الان سرکارم شلوارم دمپا گشاده.حالا برات میفرستم. تو هم بفرس باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😅😅چی بگم

خوبی بنظرم آقات دیگ چی میخواد 

هیکل به این قشنگی

'فروغ فرخزاد' حرف جالبی زد، میگفت:"من از آن آدمهایی نیستم که وقتی میبینم سر یک نفر به سنگ میخورد و میشکند؛ دیگر نتیجه بگیرم که نباید به طرف سنگ رفت! من تا سر خودم نشکند؛ معنی سنگ را نمیفهمم!≈]"

اسی واقعا ک🫤اصلا ازت انتظار نداشتم🥴😂

'فروغ فرخزاد' حرف جالبی زد، میگفت:"من از آن آدمهایی نیستم که وقتی میبینم سر یک نفر به سنگ میخورد و میشکند؛ دیگر نتیجه بگیرم که نباید به طرف سنگ رفت! من تا سر خودم نشکند؛ معنی سنگ را نمیفهمم!≈]"

فدی تو مهربونم😍🥺

🥲♥️

اصلا اعتماد ب نفس ازدواج ندارم بخاطر پاهام باورت میشه🤣تو هم میفرستی

ن بخدا عالیعههه پاهات 

من که فرستادم مگه ندیدی همون تاب و شلوار پلنگیع البته اون چون جذب بود فرستادم که کامل هیکلم مشخص بشه ولی با شلوار لی دیگه هم عکس دارم میفرستم الان

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
اصلا اعتماد ب نفس ازدواج ندارم بخاطر پاهام باورت میشه🤣تو هم میفرستی

منم پاهام مثل شمان شلوار بوتکات میپوشم اعتماد بنفس میگیرم چون من ساق پاهام ضعیفه