2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

268 بازدید | 19 پست

بچه ها احساس بی ارزش بودن میکنم.از دنیا عقب افتادم.همه اطرافیانم ب جایی رسیدن.خواهرم دخترخاله هام.دختر عموهام.همشون یا دکترا دارن یا پزشک و متخصصن.همشون زندگیاشون پر از تکاپو و پیشرفته.خواهر خودم کنکور رتبه ۳ کشوری شده بود الانم ک دکتراشو گرفته.ولی من بین همه دخترای فامیل هیچی نشدم.ی لیسانس دانشگاه ازاد گرفتم.بعدم خونه دار شدم و هیچ پیشرفتی.میخواستم امسال دوباره کنکور بدم ک باردار شدم و نتونستم درس بخونم.خسته شدم.از همه عقب افتادم

موفقیت فقط درس خوندن و مدرک داشتن نیست 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

سعی کن توی کارهایی که علاقه و استعداد داری فعالیت  و پیشرفت کنی

کارهای هنری اشپزی شیرینی پزی و خیلی کارهای دیگه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفقیت فقط درس خوندن و مدرک داشتن نیست 

این ک میبینی اطرافیانت هم از نظر زندگی هم موقعیت و جایگاه اجتماعی هم مالی دارن پیشرفت میکنن و تو فقط داری درجا میزنی واقعا عذاب اوره.البته واسه اونا خوشحالم ان شاا... ک هرروز پیشرفت کنن ولی منم نباید زندگیم این میبود

از زندگیت لذت ببر وهیچوقت خودتو باکسی مقایسه نکن چون فقط به خودت اسیب میرسونی واینم بدون که خدا بهت لطف بزرگی کرده و دامنتو سبز کرده خیلیا توهمین سایت ارزوی بچه دارن و هنوز خدا بهشون نداده پس به پایین تر از خودت نگاه کن وشاکر باش عزیزم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

خب عزیزم این انتخاب شما بوده

الان با ناراحتی هیچ اتفاقی نمیوفته

بچه دنیا اومد بعد از دو سالگی برو دانشگاه و ادامه بده

این مدت هم کتابهایی در زمینه رشته ات دایماً مطالعه کن که یادت نره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عزیزم درس فقط یه بخش خیلی خیلی کوچیک تو زندگیه خیلیا رو میشناسم که دکترا دارن اما تو بقیه جاهای زندگی موفق نیستن سعی کن اگه شرایط درس رو نداری هنرهای دیگه مثل عکاسی یا نقاشی یاد بگیری روحیت لطیف تر میشه یا کارای هنری کن 

عزیزم درس فقط یه بخش خیلی خیلی کوچیک تو زندگیه خیلیا رو میشناسم که دکترا دارن اما تو بقیه جاهای زندگ ...

دقیقا

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

چیکار‌میکردی تو این‌مدت اخه؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))