2777
2789
عنوان

فامیلای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 88 پست
از نظر اونا سن کم بهتره ازدواج

انشالله که پشیمون نشن

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار خوبی میکنی. اینجور دخترا تنها دستاوردشون شوهر کردنه😂بنظرم تا بیست و سه بیستو چهار وقت داری. درس ...

نه عزیزم تازه خوشحال هستن 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

متاسفانه کودک همسری مد شده

بله دقیقا... دخترای کم سن و سال با دیدن این حجم از کودک همسری دلشون هوای شوهر میکنن و بشدت از هم سن و سالا تاثیر میپذیرن... میگن فلانی ازدواج کرد منم نباید عقب بمونم و اینجوری به دام میفتن

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

عجب بابا.من نمیدونم چرا وقتی نمیتونن حداقل تا ۲۰ سال از بچشون نگهداری کنن اصلا به دنیا میارن.ازدواج ...

ولی اکثرا میگن اگه زود ازدواج کن دیگه دنبال رل اینا نمیرن

مشهد

منم مشهدم فامیلای مام بعضیاشون اینجورن بعضیام برعکسن بعضیام میانن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بله دقیقا... دخترای کم سن و سال با دیدن این حجم از کودک همسری دلشون هوای شوهر میکنن و بشدت از هم سن ...

من خودم ۱۹ سالمه منم ی جورایی کودکم ولی موهای بدنم سیخ میشه حرف ازدواج میاد میترسم یعنی من عاقلمالان ؟

من خودم ۱۹ سالمه منم ی جورایی کودکم ولی موهای بدنم سیخ میشه حرف ازدواج میاد میترسم یعنی من عاقلمالان ...

منم همسن تو...این حجم از کودک همسری باعث شده فک کنم من از جامعه عقب افتادم با اینکه این طرز و فکر کودک همسری اشتباس اونم تو این دوره زمونه نامرد و فانی...

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

نه عزیزم تازه خوشحال هستن

واقعا؟ من ۱۶م یه بار یه خاستگار خبر نکرده برام اومده بود دلم میخواست بترکه. اخرش بابام گفت من اگه بخوام عروست کنم از خودت میپرسم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من 22 سالمه از حامله گی میترسم اونوقت دختر 15 ساله کی وقت کرده حامله شه

۱۳ سالگی ازدواج کرده ۱۴ سالگی حاملگی ۱۵ سالگی زایمان 

من ۱۹ سالمه از ازدواج میترسم 😂😁

واقعا؟ من ۱۶م یه بار یه خاستگار خبر نکرده برام اومده بود دلم میخواست بترکه. اخرش بابام گفت من اگه بخ ...

اوههه