2777
2789
عنوان

فامیلای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 88 پست
خوب من دوچرخه سواری که نمیکنم ولی تو پیاده روی اگه زیاد برم لای پام عرق سوز میشن به نظرت از اونهوقتا ...

نه عرق سوز که مردا هم میشن بخاطر اصطکاک و برخورد کشاله رانه اون...

پس نترس مشکلی ایجاد نمیکنه و نیازی به عمل نداره اگه از ظاهرش خوشت نمیاد عمل کن ولی سعی کن بری پیش یه متخصص زنان کار بلد دست هر کسی ندی داغونت کنه 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

نه عرق سوز که مردا هم میشن بخاطر اصطکاک و برخورد کشاله رانه اون...پس نترس مشکلی ایجاد نمیکنه و نیازی ...

نه عزیزم تا الان که مشکل خاصی نداشتم 

اونم چون بعدها شوهر کنم میگم شاید اون دوست نداشته باشه خودم خجالت بکشم ازش 

وگرنه از دوستم که عمل کرده خوشکل و صاف شده 

راستش ببخشید اینو میگم من دیدم از اونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عرق سوز که مردا هم میشن بخاطر اصطکاک و برخورد کشاله رانه اون...پس نترس مشکلی ایجاد نمیکنه و نیازی ...

نه عرق سوز که مردا هم میشن بخاطر اصطکاک و برخورد کشاله رانه اون..

اینو قبول دارم عزیزم بیشترم به خاطر حالا ببخشید بیضه شون هست که به رون هاشون مالیده میشن ما  چی

نه عزیزم تا الان که مشکل خاصی نداشتم اونم چون بعدها شوهر کنم میگم شاید اون دوست نداشته باشه خودم خجا ...

خب اون دوستت شاید شریک جنسی متعددی داره که براشون خوشگل کرده دیگه 🫡

عجب... شوهرا چرا نمیرن بخاطر ما اونجاشونو عمل کنن؟ بخاطر مردا ارزش نداره خودتو بندازی زیر تیغ

وا عمل چی کنن یعنی بهترین عمل زیباییشون همون ختنه هست دیگه

حالا دوستم عمل کرده هم خوشکل تر شده

هم شوهرش دوست داره هم برا دل خودش

ببین عمه ات که ماما بود از عملش بد نگفته پیشت که ضرر و اینا داشته باشه

آره من که توضیحاتمو بهت دادم اون گفت اگه مشکل حاد داشته باشه یا بزرگ باشه خیلی‌ یا نامتقارن باشه زیادی‌ عمل کن اما اگه باهاش میتونی کنار بیای عمل نکن