2821
2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 686 پست

بچه ها خیلی برام دعا کنین خدا یه نی نی سالمو صالح بهم بده 

انشالله همتون حاجت روا شین 

از ته دلم واسه همتون دعا میکنم 

این گروهو بزارین باشه چون دوستش دارم 

هرکی حاجت روا شد بیاد اعلام کنه تا کلی براش ذوق کنیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها دیروز هم به نیت آیگینی خوند ایشالا حاجت روا بشن💙

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

چه زود چهل و خرده ای روز تموم شد...

ایشالا همه ی بچه های این تایپیک حاجت روا بشن و حضرت فاطمه الزهرا خودش به تک تکمون نظر کنه💙

ایشالا حاجت روایی همه دوستان😘

خیلی خوشحال شدم بیشتر از یه ماه کنارتون بودم دوستان

ممنون از همه💛

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
دوستان من از فردا یکشنبه ایشالله ق1د دارم‌چله سوره احزاب شروع کنم اگر کسی دوست داره خوشحال میشم با ه ...

سلام فاطمه جان.قبول باشه والتماس دعا.بچه های دیگه هم هستن؟چهل نفرشدیم؟کاشکی بیان واعلام کنن.صبرنمیکنین تاتعدادمشخص شه وبعدم یه جورشروع کنیم که تاشب میلادحضرت زهرابشه ختم چله مون؟بازم هرجورصلاحه...منم هستم

سلام بچه ها من حاجتمو به لطف حضرت زهرا و دعای خیر شما گرفتم 😍ایشالا که همتون بیایین خبر حاجترواییتو ...

سلام عزیزم خداروشکرخیلی خوشحال شدم تبریک میگم قدم گل پسرتوانشاا.به سلامتی بغل بگیریش👨‍⚕️👨‍🎓👨‍✈️👮‍♂️😍😍نفس ماماناحقه لطفاواسه همه منتظرهادعاکن تاخدافرزندسالم وصالح قسمتشون کنه🙏🙏🙏🙏🙏

سلام فاطمه جان.قبول باشه والتماس دعا.بچه های دیگه هم هستن؟چهل نفرشدیم؟کاشکی بیان واعلام کنن.صبرنمیکن ...

منم اتفاقا قسمت نشد شروع کنم

آره فکر خوبیه که جوری شروع کنیم که با تولد حضرت زهرا تموم شه

ایشالله حاجت روا شیم

واقعیتش من اینجا خیلی دسترسی به اینترنت ندارم نمیتونم خیلی زود به زود جواب بدم ببخشید

2824
2823
2791
2779
2792