2821
2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 686 پست
دوستان عزیزم فردا روز آخر هست امروز که روز ندا جان بود ندا جان رو زودتر اسمشو اوردیم واسه همین امرو ...

فردا روز آیگینی هست که روز اخره درسته؟

چون فردا نت ندارم میپرسم

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام.امروزروزآخرچله مونه.به حق صاحب این روزعزیزامام زمان ومادرشون نرجس خاتون وخانم فاطمه زهراوپدرفاطمه وهمسرفاطمه وفرزندان فاطمه دعامون روختم میکنیم.انشاا.خودشون شفیعمون باشن وهمه مون حاجت رواشیم.امروزدعاروبه نیت دل فاطمه جان‌ آیگینی عزیزمیخوانیم که انشاا.خداوندبه حق همه خوبای عالم دامن همه منتظرهاروسبزکنه وفرزندسالم واهل صالح نصیبشون کنه.الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏

از یکم فکرنکنم هماهنگ بشه

40 نفر رو اوکی کنید بعد روز رو همون تاپیک مشخص کنید

چون الان که 40نفر اوکی ندادن

تازه من بعید میدونم همین حدیث کسارو هم همه خونده باشن چون فقط یک سری می اومدن اعلام میکردن

به نظر من تعداد مهم نیست اگر دوست دارید تاپیک بزنید یک تعداد اضافه شن سوره احزاب یا هر چیزی دوست دارید بخونیم

فقط من چون اینجا سرعت نتم پایینه اگر یک نفر میتونه تاپیک بزنه و این لینک رو هم بذاره که اگر کسی دوست داره بهمون اضافه شه

من این گروه از حالت نیمه خصوصی خارج میکنم تا کسی خواست بتونه ببینه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792