2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

سلام دوستان، صبح همگي بخير و شادي. امروز نوبت آسيه جونه. همگي به نيت ايشون مي خونيم. ان شالا حاجت روا بشن. با آرزوي حاجت روايي همه عزيزان❤️🌹

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  
دوستای خوبم میشه تو دعاهتون مامان من رو هم در نظرتون بیارید و براش دعا کنید ی مشکلی برای سلامتیش بو ...

عزيزم نگران نباش.ان شالا مساله خاصي نيست. خدا ان شالا همه مريض ها رو شفا بده.❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستای خوبم میشه تو دعاهتون مامان من رو هم در نظرتون بیارید و براش دعا کنید ی مشکلی برای سلامتیش بو ...

انشالله خدا خودش نگاهی به مادرتون کنه

انشالله چیزی نباشه عزیزم 

برای سلامتیشون نذر میکنم 114 صلوات میفرستم

انشالله همیشه تنشون سالم باشه

انشالله خدا خودش نگاهی به مادرتون کنه انشالله چیزی نباشه عزیزم  برای سلامتیشون نذر میکنم 114 ...

منم به تبعیت از آیگینی عزیز، برای سلامتی ایشون  114 تا صلوات می فرستم. ان شالا سلامت باشن  

انشالله خدا خودش نگاهی به مادرتون کنه انشالله چیزی نباشه عزیزم  برای سلامتیشون نذر میکنم 114 ...

خیلی خیلی لطف میکنی. 

بخدا اشکم دراومد از محبتتون. خدا پدرو مادرتو برات نگه داره...

منم به تبعیت از آیگینی عزیز، برای سلامتی ایشون  114 تا صلوات می فرستم. ان شالا سلامت باشن   ...

ممنونم از شما دوست خوبم. خدا هرچه که میخاید رو نصیبتون کنه. لطفتو فراموش نمیکنم گلم

به نیت آسیه جون خوندم ایشالا حاجت روا بشن❤

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

سلام عزیزم انشاا.خداوندبه حق این دعاودعای دوستان خوب شفای عاجل همه مریض هاروبده.الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏منم برای سلامتیشون۱۱۴صلوات فرستادم💖💖💖💖💖

[QUOTE=51446805]دوستای خوبم میشه تو دعاهتون مامان من رو هم در نظرتون بیارید و براش دعا کنید ی مشکلی برای سلامتیش  

منم براشون ایت الکرسی میخونم ایشالا که سلامتیشون رو هرچه زودتر به دست میارن

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍