2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

به نیت عروس لر خوانده شد

ان شاءالله که حاجت روا بشن  

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فاطمه ص روز هشتم  به نیت یه نی نی سالم

روز هشتم هست و به یاد امام هشتم امام رضا آغازش میکنیم

آقا امام رضا قسم میدیم به مادرشون حضرت فاطمه زهرا که به دست های بر دعا بلند شده ما نگاهی کنن و حاجت های ما رو بخیر و خوبی بدهند

فاطمه ص که امروز به نامشون هست آرزوی یک نی نی سالم و صالح دارند ایشالله خداوند بهشون ببخشن و ما از شادی این مادر  و همه مادر های گروه شاد شیم

روز هشتم هست و به یاد امام هشتم امام رضا آغازش میکنیم آقا امام رضا قسم میدیم به مادرشون حضرت فاطمه ...

ممنون فاطمه جان چه دعاهایی خوبی درحق همه داری.انشاا.خداشماروبهحق این روزای عزیزواین دعاواینکه بانی شدین حاجت رواکنه.الهی آمین😇😇😇😇😇

روز هشتم هست و به یاد امام هشتم امام رضا آغازش میکنیم آقا امام رضا قسم میدیم به مادرشون حضرت فاطمه ...

سلام دوستان

به نیت فاطمه ی عزیزم خوندم

الهی که همه حاجت روا بشن و منتظرا مامان بشن بزودی...

ممنون از همه

ان شاءالله که همه منتظران به زودی زود به حق فاطمه الزهرا مادر بشن ماهم در کنارشون .....

توکل بخدا ..امرورز هم خوانده شد به نیت خودم  

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

مرحوم آیت الله بهاء الدینی

یکی از شخصیتهای مهم مملکتی نقل می کرد: هنگامی که رژیم  بعثی صدام بمباران شهر قم را آغاز کرد و مردم ناراحت شدند، به منزل آیت الله رضا بهاء الدینی رفتم و از ایشان راهنمایی خواستم، ایشان در جواب در خواست من بیان داشتند وقتی حمله هوایی به شهر دورود آغاز شد و مردم می ترسیدند و نزد من آمدند و راهنمایی خواستند من توسلی به حضرات معصومین علیهم السلام پیدا کردم و به آنها عرض کردم که مردم بیچاره اند و شما خودتان برای رفع این نگرانی ها آنها را راهنمایی بفرمایید. این توسل ادامه داشت تا اینکه از طرف حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره ای شدکه به حدیث کساء متوسل شوید. من از مردم دورود  خواستم که در تمام مساجد، مجلس حدیث کساء برپا کنند و مردم هم این برنامه را با توجۀ خاص اجرا کردند و در نتیجۀ آن بمباران شهر قطع شد.