2777
2789
عنوان

کمککک😭😭😭

139 بازدید | 13 پست

بچه ها من چند وقت پیش صورتم جوش زده بود بعد اومدم یکی از این پماد های لایه بردار زدم دوبارهم هفته ای یه بار قرص راکوتان خوردم جوش هام تقریبا رفتن ولی صورتم خیلی خشک شده خیلی هرکرمی می زنم به شدت می سوزه و پوست انداخته نمیدونم اصلا به خاطر این پماده بوده یا نه .اخه پشت پلک هامم خشک شدن و پوست پوست درصورتی من اصلا به اونجا نزدمممم.

کمکم کنید .

الان عسل زدم به پوستم بازم می سوزه😣😣

خو لایه بردار همینه دیگه

پوست ملتهب میشه و پوست ریزی میکنه 

تا یه لایه جدید بیاد

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یکی از عوارض راکوتان خشکی شدید پوست

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

عزیزم عوارض همین راکوتانه

همسر منم یه دوره خورده شدیدا خشکی پوست میاره و پوست اندازی میکنی

باید مرطوب کننده اینا میزدی با داخل دماغت چون اگه خشک بمونه زخم میشه

درضمن این راکوتان کبدو داغون میکنه نخور فدات شمممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم عوارض همین راکوتانه همسر منم یه دوره خورده شدیدا خشکی پوست میاره و پوست اندازی میکنی باید مر ...

اخه همش دوتا خوردم ..میدونم عوارض داره فک نمی کردم این شکلی شه😭

درود بر همگی و استارتر گلمون الهی که همگی از ته دل شااد و سلامت باشید 

شبتون هم نیک

اگر نظر منو بخوای به تبلیغات کرم ها گوش نده یه متخصص پوست واجب شد بری حتما وقت بگیر میدونم حق ویزیت میخواد ولی بهتر از اینه که سرخود کاری کنی. سلامتیت مهمتره سرخود کرم نزنیا.