75asemann مدیر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 2567 عنوان بچه ها بخواببد | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست شب بخیر 1403/09/24 | 02:15 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3308 باشه بیاید 😂😂عه بیداری روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3308 اره 🤣 یطور گفتی بخوابید گفتم الان خودت گوشیو پرت کردی و تا الان دیگه داری خواب میبنی روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
75asemann مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 2567 یطور گفتی بخوابید گفتم الان خودت گوشیو پرت کردی و تا الان دیگه داری خواب میبنی خوب از خودت بگو عزیزم
دشمن_مادرشوهر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3615 بچه ها بیاید نخوابیم اینجا گپ بزنیم تاپیک اسی بره داغترین ها فردا بفهمه ما ی ایرانیم و لج بازیم 🤣🤣🤣
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3308 خوب از خودت بگو عزیزم خودم هیچی بیدار علاف روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3308 🤣🤣🤣 بیداره خودش رکب خوردم روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
ترگلشونم عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 1303 واسه سحری شوخی خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ