2777
2789

فک نکنما

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا رسیدن چی باشه . مثلا یه سری پسرا هستن گوشواره میندازن من خوشم نمیاد ، یا شلوار میپوشن خم میشن باسنشون میاد بیرون 😄

ولی مثلا یکی کارمنده هرروز کت و شلوار میپوشه ، عطر و ادکلن میزنه و با تیپ مردونه و کیف و کفش کمربند ست میره بیرون از نظرم خیییلیم جذابه .

تا رسیدن چی باشه . مثلا یه سری پسرا هستن گوشواره میندازن من خوشم نمیاد ، یا شلوار میپوشن خم میشن باس ...

نه تیپ مردونه میزنه ولی خب به قصد جلب توجه خیلی به خودش میرسه 

نه اینا یعنی انسان بودن،اگر اهمیت نمیداد الان از بوی زیربغلش گله میکردی ارایش یا لباسش خارج از عرفه ...

منظورم این نیست به بهداشتش نرسه ولی اینکه بخواد لباس های آنچنانی بپوشه و تیپ بزنه یا به مدل موش و دنبال جلب توجه باشه 

تا رسیدن چی باشه . مثلا یه سری پسرا هستن گوشواره میندازن من خوشم نمیاد ، یا شلوار میپوشن خم میشن باس ...

به این میگن مرد مردباید زبرو جنتلمن باشه

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم