2777
2789
هیچوقت عمیق خوشحال نیستم روزی نیست که یادم بره خیلی سخته با این احساسم میمیرم

منم دوست داشتم اولین حس مادرشدن و خیلی چیزارو با اون تجربه کنم بهترین لحظات زندگیم تویادش بودم و یه بغضی تودلم بود همیشه 

یکی از تاپیکاتو خوندم برا منم شبیه مال تو بود اونم خیلی دپست داشت بهم دست بزنه و من حس خوبی نداشتم ولی عاشقش بودم آخرسرم خانوادم راضی نشدن و من خیلی تلاش کردم خانوادمو راضی کنم ولی اون اندازه من تلاش نکرد خانوادمو راضی کنه و بعد دوماه همدرفت ازدواج کرد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج کردم ولی هنوز همونم چون سر لجبازی باهاش ازدواج کردمبچه بودم بچگی کردم هیچ کسی هم نداشتم که با ...

اخی 🥲 عزیزم میفهمم چی میگی . 

ولی اگه حسی به همسرت نداری و کنارش خوشحال نمیتونی باشی ازش جدا شو و خودتو عذاب نده

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
منم دوست داشتم اولین حس مادرشدن و خیلی چیزارو با اون تجربه کنم بهترین لحظات زندگیم تویادش بودم و یه ...

میدونی اون حتی میگفت اگر خانواده راضی نباشن خودم یسره میام 

من کم آوردم قدرشو ندونستم خودمو نابود کردم 

دوست دارم یروز فقط بشینم روبروش از دردم بگم و گریه کنم چون مطمئنم سواستفاده نمیکنه

وقتی استوری خواهرم موقع عقدم رو دید فقط گریه میکرد

اونجا فهمیدم باختم

اخی 🥲 عزیزم میفهمم چی میگی . ولی اگه حسی به همسرت نداری و کنارش خوشحال نمیتونی باشی ازش جدا شو و خو ...

همسرم نزاشت جداشم 

از سر ناچاری بچه دار شدم 

فقط بخاطر بچم زنده ام و تلاش می‌کنم

به کی بگم بعضی شبا با گریه میخوابم 

میدونی اون حتی میگفت اگر خانواده راضی نباشن خودم یسره میام من کم آوردم قدرشو ندونستم خودمو نابود کرد ...

ولی منو خانواذم چون فهمیدن تلفنی باهاش خرف زدن از رو تعصب گفتن پسری ک تلفنی حرف بزنه مرد زندگی نیست لج کردن باهامو به زور عقد یکی دیگه درآوردن روزای خیلی بدی رو گذروندم و حسرت اونم تا ابد تو دلم موند

همش صداش حرفاش تو گوشمه بخدا هرسری باشوهرم حالم خوبه سریع یاد اون میفتم فاتحه حالم خونده میشه انگارا ...

باورت میشه افسردگی گرفتم

هیچ کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم

باورت میشه افسردگی گرفتمهیچ کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم

من یه دوست دارم از قضیم خبرداره هرموقع دلم تنگی میکنه بهش میگم یکم آروم میشم 

ولی واقعا بد دردی همش میگم الان برای زنش خرید کرده الان زنش بغلش خوابیده باعث میشه رفتارهای خودم باشوهرم ساختگی و مصنوعی باشه تظاهرمیکنم حالم خوبه ولی نیست از درون بعضی وقتا دلم بدجور تنگه براش یه ذره ی یه ذره میشه