کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
من مرغوباپیازونمک ابپز می کنم بعدازابش یکم که موندمرغوریش ریش می کنم پیازنگینی خوردمی کنم سرخ می کنم مرغارواضافه می کنم بعدگردوی کوبیده شده نمک وفلفل وکمی زردچوبه میزنم رب انارهم میزنم سرخ که شدن اب مرغو بایکم اب دیگه میریزم میذارم بجوشه تاجابیفته اخراش بارب اناروشکرترشیشوچک می کنم وتنظیمش می کنم سلیقه ایه دیگه
من مرغوباپیازونمک ابپز می کنم بعدازابش یکم که موندمرغوریش ریش می کنم پیازنگینی خوردمی کنم سرخ می کنم ...
ب جا مرغ گوشت هم میشه ریخت؟
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …