نصف اپلیکیشنای گوشیمو پاک کرده اومدم دوباره بریزم دیدم تو بازار تو قسمت نصب شده ها هس و اجرا میشه پنهانشون کرده ؟ چجوری بیارمشون گوشیمم سامسونگ A7هست کسی بلده؟
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
سرچ کجا عزیزم ایکن اپلیکیشن اصلا صفحه اصلی نیس چجوری بیارمشون باید برم تو بازار ک بتونم اجرا کنم اپل ...
برو قسمت اسنادو اپ اینا مدیریت فایلا
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹