2777
2789
عنوان

طلاق با بچه دوساله نیمه

83 بازدید | 12 پست

سلام خواهرها من ۲۱سالمه ۶ساله ازدواج کردم شوهرم از اولش اخلاق های بد داشت ولی قابل تحمل بود ولی بعد از به دنیا اومدن بچمون ک الان دوساله نیمشه افتضاح شده سر کوچکترین بحثی فحاشی میکنه به خودم مادر پدرم سیلی میزنه بهم موهامو میکشه بخدا همه جوره باهاش کنار اومدم هر سری بدتر شده به جایی رسیده ک دعوامون شدنی میزنه شبنم میگه باید بیاری بچه رو کنارم بخوابه اگرم ناراحتی از کتک دعوا برو خونه بابات اصلا خیانت نمیکنه ولی به شدت عصبی هستش من خودم یه کلمه بخوام باهاش حرف بزنم میخواد بپره سرم دیگ تصمیم گرفتم فردا برم خونه بابام برای طلاق فقط میترسم بچم رو ازم بگیره جونم بهش بستست ثابته بحث و دعوا با خانوادم داره سر همین کتک زدنش بهم خیلی استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش روانشناس زوج درمانگرمسائل جنسیش هم اگر اوکی نباشه مردا بهم میریزن

عزمزمه من میگم من حیون نیستم ک بعد هزارتا فوش ناموسی به خودم و فامیلم مادرم کتک خوردنم بازم برم بخوابم پیشش بخدا انقدر تو زندگی کوتاه اومدم اینجوری شده

وای برو خونه پدرت یه تصمیم درست بگیر اینجوری نمیشه زندگی کرد

چندبار رفتم هرسری اومدن گفتن درست میشه منم دلم برای بچم سوخته برگشتم اما هردفعه بدترم شده خیلی بی منطق و عصبی هستش

بچه باخودت ببر حضانت بامادره چوت کوچیکه... وای فرار کن چیه این

میترسم ازش بخدا تا حالا کلی کتک خوردم ازش دم نزدم ولی دیگ دارم دیونه میشم از دستش میترسم بچرم ببرم باز بیاد دنبالش خون به پا کنه چون با پدرم همسایه هستیم همیشه تهدید میکنه میگ خودت برو بچه رو ببری پدرت میکشم

بابا یه طرفه قضاوت نکنید شمابذارید موشکافی بشهمعلوم نیست پشت پرده چخبره

چه خبره عزیزم منم چون بدون هیچ گناهی سر کوچکترین بحثی کتک میخورم حرف میشنوم داغونم چون نمیدونستم شوهرم همچین آدم عصبی و روان پریشیه

اینجوری زندگی نمیشه کرد فعلا برو خونه پدرت راحتم برنگرد

رفتم چندین بار بزرگترها اومدن برگردوندن چندبار خودش اومد اما سری پیش ک رفتم حامله بودم نمیدونستم بچمم سقط شد از غصه اما این آدم نشد الان کتک خوردن من شده هفته ایی دوبار خودشم مثل عجله