2777
2789
عنوان

مرد عاشق

353 بازدید | 26 پست

سلام .فقط یه سوال دارم ..پسری رو دیدین که خیلی یه دختر رو بخواد در حالی که دختره خیلی ساده بوده و کلی اشتباه کرده باشه ولی پسره بخشیده باشدش و بخوادش ؟؟حتما شماهم شنیدیم که اگه مردی یا پسری شمارو بخواد بدستتون میاره ..خواستم بپرسم با وجود یه سری اشتباه هم میشه؟ دیدین تاحالا ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنگیدم چی گفتی ؟😂

🤣💔

عشقم میگم یکسری آقایون اصن براشون مهم نیس طرفشون هر کار کنه، خیانت کنه جنایت کنه گل بکشه.... فقط میخان صرفا باهاشون باشه استقاده شو ببرن، نمیشه گف از رو عشق اشتباهارو نادیده میگیره

اگر دیوانه وار عاشق باشه یه سری از اشتباهات باعث میشه پا رو دلس بزاره و بمیره هم به ازدواج فکر نکنه ...

اشتباهی مثل خیانت مثل سادگی ..

خیانتی که طرف انقد ساده بوده نمی‌دونستته خیانته

🤣💔عشقم میگم یکسری آقایون اصن براشون مهم نیس طرفشون هر کار کنه، خیانت کنه جنایت کنه گل بکشه.... فقط ...

آها 👍😂اینا که سواستفاده گرن ..من عاشق واقعی رو میگم

اشتباهی مثل خیانت مثل سادگی ..خیانتی که طرف انقد ساده بوده نمی‌دونستته خیانته

خودتم قبول داری خیانت بوده . ولی بدتر از خیانت اینه که براش عذر و بهانه بیاری . بگی از رو سادگی بوده . نه انفاقا از رو سادگی نبوده . انگار تو محکم بزنی تو سر یه نفر و بگی مگس رو سرت بود میخواستم بزنمش . به جای بهانه آوردن بگو معذرت میخوام . اشتباه کردم . بیا یکی هم تو بزن تو سرم برای تلافی ‌. بعدش بخشیده میشی . ولی بخوای توجیه و بهانه بیاری بدتر میشه .