2777
2789
عنوان

مرد عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست
خودتم قبول داری خیانت بوده . ولی بدتر از خیانت اینه که براش عذر و بهانه بیاری . بگی از رو سادگی بوده ...

ببین بخدا آدمایی هستن که وقتی دارن یکاری میکنن نمی‌دونم اسم اون کار چیه ..تازه بعد ها میفهمن ولی خب طرف فکر می‌کنه هرزه هستن ..

یعنی شما ناراضی بودی اما داشت گفت فقط این؟؟

اولش همه راضی بودیم بعد عقد نامزدش زد زیرش با برادرم بد شد خودش و مادرش کلا رابطمون قطع شده 

حالا بابام میگه اون ک طلاق میخواد توهم  بده ب درد هم نمی‌خورید ولی داداشم میگه طلاق نمیده و هرکاری میکنه تا عروسی کنی باهاش

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا بگو .کسی نمیتونه بیاد بزنتت که 😂❤️

خانومی بعد از دو ازدواج ، با یه بچه ، الان تحت حمایت کسیه که از بچگی عاشقش بوده و الان بدون چشمداشت خودش و بچه ش رو ساپورت میکنه و به همه هم گفته نمیتونم شاهد ناراحتی کسی باشم که سالها عاشقش بودم با اینکه قسمت من نبود

خانومی بعد از دو ازدواج ، با یه بچه ، الان تحت حمایت کسیه که از بچگی عاشقش بوده و الان بدون چشمداشت ...

چی بگم .چرا باهاش ازدواج نمیکنه ..عشق خیلی شیرینه ،🥲

ببین بخدا آدمایی هستن که وقتی دارن یکاری میکنن نمی‌دونم اسم اون کار چیه ..تازه بعد ها میفهمن ولی خب ...

درست میگی ولی همه اونقدر انسان های فهمیده ای نیستن که این چیزا رو درک کنن . فقط آدمایی که خیلی درک و شعور دارن این چیزا رو درک میکنن و میبخشن . ولی واقعیت اینه که اکثر آدمها به این حد از درک و شعور نرسیدن و نمیبخشن . 

فضولی نباشه برای زد زیرش ؟خوشکله دختره ؟

آره هردو خیلی خوشگل هم داداشم هم نامزدش هردو سفییییید داداشم بوره

نامزدش پنج سال ازش کوچیکتر اولاش خوب بود ولی اون انتظارات دیگ ای داشت از داداشم همش با بقیه مقایسه میکرد داداشمو ، مادرش معتقد بود ک داداشم باید حقوقش رو بریزه ب حساب نامزدش، کلا آدم پول پرستی هستن بیشتر اختلاف هاش هم سر پوله ، واین ک هیچوقت هم با داداشم رفتار درستی نداشت همیش ازش فراری بود باهاش خوب حرف نمیزد،،،، داداشم دوستش داره و گفته به هیچ عنوان طلاقش نمی‌ده حتی با زور میخواد باهاش عروس کنی

چ عجب .بگم عشق یا بگم شانس ؟؟🥲

نمی‌دونم والا داداشم ک‌میگه هیچ جور نمیتونه ولش کنه یا فراموشش کنه، دوران خوشیش هم فقط دو ماه بود میگه به همون دوماه دل خوشم