2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

111 بازدید | 18 پست

من ترم 7 ام، یه ترم دیگه تمومم. لیسانس میگیرم. اما نمیتونم ادامه بدم. دارم دیوونه میشم. همین الانم فکر کنم دوتا درسمو بیفتم. رشته ام رو دوست ندارم،تنهام،افسردگی دارم، اضطراب دارم... 

خیلی حالم بده، هیچکس نیست ازش کمک بخوام.

کاش می شد سرنوشت خویش را از سر نوشت ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی همینقدر بهت بگم بعداً یجوری پشیمون میشی مثل سگگک

میدونممم ولی خیلیییی حالم بده. نمیتونم کاری انجام بدم. رشته ام یجوریه همش باید ذهنتو بذاری. احمق شدم! 

رشتت چیه عزیزم ؟به چی بیشتر علاقه داری ؟اگه نصف راه رو اومدی چرا میخوای وایستی

گرافیک، الان حالم بده، از همچی متنفرم، میخوام بمیرم فقط...

میدونممم ولی خیلیییی حالم بده. نمیتونم کاری انجام بدم. رشته ام یجوریه همش باید ذهنتو بذاری. احمق شدم ...

خواهرم یه نقاشی های می‌کشه که آدم دهنش باز میمونه یه روز برای نقاشی های ابجیم تاپیک میزنم همشو می‌زارم باورتون نمیشه چیا می‌کشه من کلا خشکم میزنه میبینم هنوز کلاس نهم هست کلاس نقاشی می‌ره 

نکن پشیمون میشی اینهمه زمان صرف کردی تهش هیچی

کاش یه چیزی بهم انرژی میداد. دوست چند ساله ام هم بخاطر یه موضوع مسخره ولم کرده...حالمم بدتر شده

میدونممم ولی خیلیییی حالم بده. نمیتونم کاری انجام بدم. رشته ام یجوریه همش باید ذهنتو بذاری. احمق شدم ...

اگه داری پولشو حتما مشاوره برو که بهت راهکار بده 

اگه نداری دکتر مغزو اعصاب برو قرص برای افسردگی و استرس اینا بهت میده رو هم رفته با پول ویزیت و دارو اینا اندازه پول به جلسه مشاوره هم میشه