تبــسم_81 مدیر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 297 عنوان ترک تحصیل | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 18 پست من ترم 7 ام، یه ترم دیگه تمومم. لیسانس میگیرم. اما نمیتونم ادامه بدم. دارم دیوونه میشم. همین الانم فکر کنم دوتا درسمو بیفتم. رشته ام رو دوست ندارم،تنهام،افسردگی دارم، اضطراب دارم... خیلی حالم بده، هیچکس نیست ازش کمک بخوام. کاش می شد سرنوشت خویش را از سر نوشت ♡ 1403/09/23 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبــسم_81 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 297 اگه داری پولشو حتما مشاوره برو که بهت راهکار بده اگه نداری دکتر مغزو اعصاب برو قرص برای افسردگی و اس ... یکبار مشاوره رفتم فایده نداشت. حالا دکتر مغز و اعصاب برم شاید تاثیر داشت. کاش می شد سرنوشت خویش را از سر نوشت ♡
vermillionwine عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2628 کاش یه چیزی بهم انرژی میداد. دوست چند ساله ام هم بخاطر یه موضوع مسخره ولم کرده...حالمم بدتر شده آدما چرا اینشکلی شدن 😐الان انصراف بدی بیشتر خوشحالش میکنی پس ادامه بده
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12864 وااا۷ ترم خوندیاگه الان انصراف بدی به عمرر پشیمونمیشییه ترم چیزی نیست کفوقش به ترم مرخصی تحصیلی بگیر تمومش کن.۷ ترم اذیت شدی افتادی که افتادیافتادن مال دانشجوعه اصلا😁 فدای سرت ترم بعد برمیداری یا اخر ترم معرفی به استاد برمیداری تموم میشه✅ و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱