2777
2789

ماشعیر زیاد بخور آب فرااااااوووونذبخور هندوانه بخور چیزای مایعاتی باید خیلی بیش از حد معمول بخوری

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنگت از چه نوعیه..به دکترت بگو واست پودر پتاسیم سیترات تجویز کنه ..خیلی عالی جواب میده اصلا سنگ شکن ...

نمیدونم از چ نوعیه. عکس گرفتم گفت از راه مثانه بایدسنگ شکنش کنیم.چون زیادم تو کلیم مونده کلیم از کار میوفته دیگ مجبورم هرکارم میکنم دفع نمیشه

ولی این راهم امتحان کن به دکترت بگو این پودر واست جواب میده یا نه ..آخه 6 میل زیاد بزرگ نیست که سنگ شکن احتیاج باشه ..من این پودر را به کسایی دیگه ام معرفی کردم خیلی راضی بودن ..

اگر سنگ کلیه کلیه دارید و پزشکتون گفته باید حتما جراحی کنید برای اینکه بعدا دوباره سنگ ساز نشه و یا اونایی که سنگ کلیه دارن و هنوز به مرحله جراحی نرسیده و تازه اول راهشون هست من بهتون با تضیمن این مدل دستگاه تصفیه آب خانگی رو پیشنهاد میکنم . برای اینکه مشتری بهشون اطمینان کنه حتی میتونید   مبلغ دستگاه رو مثلا 3 ماه یا 6 ماه بعد که مطمئن شدید سنگ کلیتون کوچیک تر یا دفع شده بهشون پراخت کنید    این یعنی اینکه به کارشون اطمینان دارن و یه دستگاهی که برای شما مناسب باشه رو میارن رایگان نصب میکنن . 

حتی میتونید با شرکت تماس بگیرید یا بهشون با همون شماره موبایل که تو سایتشون هست با شکبه های اجتماعی پیام بزنید تا بهتون مشاوره بدن . 

اسم شرکت انرژی پویاب پارس هست و بیشتر از چهارده ساله تو این زمینه فعالیت دارن از کارای دیگشون میتونم به :

1 - تهیه آب فوق خالص برای بیمارستان ها و مراکز پزشکی، از این آب برای تولید آب سرم و سرنگ استفاده میشه و کاربرهای نظامی هم داره 

2 - دستگاه آب مقطر با سختی نزدیک صفر میکروزیمنس 

3 - طراحی و تولید دستگاه های تصفیه آب صنعتی و نیمه صنعتی