2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از بابام و کاراش💔

133 بازدید | 14 پست

خداییی همیشه خوب بوده ها اما اخلاقش اصلا خوب نیست یسری اخلاق هاش باعث شده از بچگی

اذیتم کنه و ازش متنفر شم 

هیچ وقت یه بابایی که همه دخترا دارن برام نبوده گفتم عب نداره مرده دیگ محبت بلد نیس 

با تمام فامیل ها قطع ارتباط کردیم چون ایشون خوشش نمیاد اما خانواده خودش فرشته اند و ما همیشه باید گوش به فرمان ننه این باشیم عروسی بهترین خالم اشک منو و مامانم در اورد تا رفتیم آخر خودشم نیومد و چند روز قهر و دعوا بود بعد عروسی 

همه مهمونی ها همینه همش درحال کاره اما هیچی نمی رسونه همش خرج مامان خواهر فامیل رو میده خدایی تا الان هیچی بهش نگفته مامانم دیگ بریدم امشبم دارم میرم خونه خالم جنگ  راه انداخته با خالم خوبه اما نمیدونم چه مرگشه کلا میگه نباید خونه فامیل برید بدبینه میگ اونجا قرار میزاری فامیلاتون رو ببینید💔

خخخ هیچکی توی پدر بد بودن به پای بابای من نمیرسه

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟!💔

تاپیک آخرمو بخون

متوجه میشی بخاطر فرار از بابام گیر چه داستانایی افتادم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

گلم من رو میگی توروخدا

یه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)

منم همش ذکرو دعا و سوره که آشتی کنیم 

آشتی میکنیم؟ دلتنگم شده؟ پیشقدم میشه واسه‌‌‌اشتی

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

گلم من رو میگی توروخدایه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)منم همش ذکرو دعا و ...

خیلی بزرگش کردی 

عادی باش 

زندگی قبل رو ادمه بده 

مرور زمان درست میشه

اما اسراری نکن برای درست شدن به خدا توکل کن

خیلی بزرگش کردی عادی باش زندگی قبل رو ادمه بده مرور زمان درست میشهاما اسراری نکن برای درست شدن به خد ...

اخه گلم دست خودم که نیست دلیل خاصی داره😢😢

من هیچ اسراری پیش خودش نکردم

فقط بگو اشتی داریم یانه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....